iPhone 14 2 ayda pil sağlığı 99 oldu

sulenar54

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 14 alalı 2 ay oldu ve pil sağlığı 99 kadar düştü. Şarjdayken bile oynamadım, telefon kapanana kadar bile şarjını bitirmedim. Yazılım güncellemelerinin hepsini yaptım ve şunu da fark ettim. Telefonu açıp kapatınca pil yüzdesi %2 veya %3 oranında düşüş sağlıyor bunun sebebi nedir ne yapılmalı?

iPhone 14 alalı 2 ay oldu ve pil sağlığı 99 kadar düştü. Şarjdayken bile oynamadım, telefon kapanana kadar bile şarjını bitirmedim. Yazılım güncellemelerinin hepsini yaptım ve şunu da fark ettim. Telefonu açıp kapatınca pil yüzdesi %2 veya %3 oranında düşüş sağlıyor bunun sebebi nedir ne yapılmalı?
2 ayda 99 olmuş işte ne bekliyordun? Ve son dediğini biraz daha açıklar mısın?

Telefon ilk alininca bataryanin cihaza alismasi, oturmasi sebebiyle ilk birkac ay icerisinde ani dususler olabilir. Pilin saglikli olup olmadigi yorumunu buna gore degerlendiremeyiz. Yani 2 ay icin yuzde 1 dusus absurt degil. Bu herkes icin de ayni degil bu arada. Kimisinin ilk 3-4 ay pil sagligi hic dusmez, ardindan ani bir dusus yasar. Pilin sorunlu olup olmadigini anlamanin yolu 1 yillik sureci gozlemlemek. iPhone'lar icin 1 yilda ortalama yuzde 7-10 arasi dusus normaldir.

IPhone'da normal Nike Adidas gibi sadece marka adı çıktığı için Xiaomi kullanıyorum en son çıkan modeldeyim zamanında Note 8 Pro da kullandım ama model ve ISS'im yerine telefon tam almak istediğiniz modeli inceleyin sadece örneğin ben Xiaomi Note 10 Pro alacağım araştırma ve özellik incelemelerime göre Xiaomi Note 11 Pro 10'a göre daha kötü diğer markalardada böyle sıkıntı ve hatalar var illaki her markada var buradan sesleniş olsun iPhone hayatım boyunca kullandım ama batarya ekran kırılma çabukluğu her şeyiyle sıkıntılı.

İphone cihazlarda batarya birazda şans işi bende iphone 13 cihaz aldım 1,5-2 ay olacak hala %100'de fakat yakında düşerse buna şaşırmam aslında ki 20 de şarja takıp 100'de çıkarıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı