iPhone 14 256 GB vs iPhone 15 128 GB + iCloud

Bütçe
50000

eymendll

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir iPhone telefon almak istiyorum ama şu anki kullandığım telefon 64 GB ve depolama çok dert olduğu için yeni telefonumda bu depolama sorununu tamamen unutmak istiyorum. Ünlü teknoloji mağazalarından birinde fiyatlara baktım, 14 256 ile 15 128 neredeyse aynı fiyatlarda almışken 15 almak istiyorum ama 128 depolama gözümü korkutuyor. iCloud hakkında hiçbir bilgim yok. Sizce 128 GB + iCloud üyeliği beni kurtarır mı, yoksa 14 256 mı almalıyım? Şu an kullandığım telefonun depolama durumu ektedir.

iPhone 15 128 GB 256 arasında çok fiyat farkı oynamıyor aslında direk 256 bakmaya ne dersiniz?

128 GB yetersiz ise 256 bakın. iCloud güvence olmamalı...

Ben bir iPhone 15 Pro 128 GB kullanıcısıyım. Ekstra olarak iCloud 200 GB kullanıyorum.
Kesinlikle iPhone 15 almanı tavsiye ederim. Çünkü bildiğin üzere iPhone 14'te A15 Bionic işlemci var ve bu işlemci iPhone 13, iPhone SE 3. nesil gibi telefonlarda da kullanılıyor. Alacaksan eğer yeni işlemcili telefonu almanı tavsiye ederim. 13 bin fotoğraf ve neredeyse bin video var ve gördüğün üzere 2,31 GB yer kaplıyor. iCloud ile 128 GB iş görür bence

Depolama durumum aşağıdaki gibi;

iPhone 15 128 GB 256 arasında çok fiyat farkı oynamıyor aslında direk 256 bakmaya ne dersiniz?
Ya hepsini tüm paramla almayacağım bi 20 bin kadar ailemden destek alacağım daha da fazla para isteyip onları da zor duruma sokmak istemiyorum ama duruma göre bakacağım

Forumda okuduğuma göre diğer iPhone kullanıcılarına sistem dosyaları zamanla çok fazla yer kaplamaya başlamış sizde ne kadar yer kapliyor ve ne zamandır bu cihazı kullanıyorsunuz

Bu sistem dosyalarının fazla yer kaplama muhabbetini çok görmedim açıkçası. Genelde donanımsal değişiklik yapılmış iPhone'larda görülüyor anladığım kadarıyla. Kasım 2023'ten beri 15 Pro cihazımı kullanıyorum ve bende böyle bir sorun olmadı. Önceki cihazım da iPhone SE 2. Nesil 128 GB'tı onda da böyle bi sorun yaşamadım. Herkesin başına gelen kronik bir problem olduğunu sanmıyorum bu durumun. Ki böyle bir problem başına gelse de cihazın garantisi var ve Apple'ın sunduğu garanti servisinden kullandığım bütün cihazlarda memnun kaldım. (MacBook, iPhone, AirPods)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…