iPhone 14 A2882 Model E-SIM Ekle Seçeneği Çıkmıyor

Twinz

Kilopat
Merhaba,

4 ay önce falan 2.el iPhone 14 almıştım. İlk 4 ay fiziki SIM ile kullandım. 2-3 gün önce kullanım süresi bitti. E-SIM olarak devam ederim diye düşündüm (4 ay daha) fakat telefonda hücresel kısmına girdiğimde E-SIM ekle seçeneği yok. Telefon çift fiziki SIM mi diye düşündüm. Satın aldığım kişiye sordum. Çift fiziki SIM dedi bu telefon. Fakat telefonun SIM kart tepsisi tek SIM'e göreydi. Her neyse dedim gittim çift taraflı SIM tepsisi aldım. Arka kısma SIM'i taktım yine hat yok. Hücresel kısımda SIM Yok yazıyor. Ön tarafa takınca hücresel kısmı açılıyor fakat süresi bittiği için kullanımın hat çalışmıyor zaten. Ve hiçbir türlü E-SIM ekle seçeneği çıkmıyor. Telefonda E-SIM ekle seçeneği yok, çift fiziki SIM'de olmuyor. Nasıl oluyor bu anlamadım? Hattım bozuk değil, yeni aldım hattı. Telefonu 2 kere sıfırladım hala aynı. SS'leri paylaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Telefon 1 fiziki + e-SIM mi? Yoksa çift çiziki SIM mi hala anlamadım. Telefonu aldığım kişi Çift fiziki SIM diyor, Apple Desteği aradım, ayarlarda ÖN-ARKA SIM yazdığı için çift fizikidir diyor. IMEI 2'yi sorgulattım 120 gün kullanım hakkı gözüküyor.

Telefon modeli: iPhone 14 A2882

Yardım edebilecek var mı? bu telefon çift fiziki sim midir yoksa 1 fiziki + 1 e-SIM mi hala anlamadım

Güncelleme : Apple Destek ile görüştüm. Cihazın e-sim modülü arızalıymış. Yurtdışı cihaz olduğu içinde kendileri tamir etmiyor. İstanbul'da bu işi yapabilecek bir firma arıyorum.

@KİNGSEMİH yardımcı olabilir misiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_0018.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_0019.PNG
    102,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0020.PNG
    150,6 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…