iPhone 14 alınır mı?

Hocam sıfırını bulsam ilk düşüncem 12, 13 pro/pro Max serisi fakat ikinci el de düşünmüyorum yenilenmiş hiç düşünmüyorum.

Hocam zaten S23ten geçeceğim için daha farklı bir şey arıyorum S3 miniden S23e geçmiştim ama artık bir iOS kullanmak istiyorum ama yine de öneriniz için teşekkürler.
Bana sorsanız kısa süre sonra tekrar geçmek istersiniz farkları anlayınca ancak saygı duyarım o şekilde paranız var ise 15 alabilir eğer daha az ise 13 tercih edebilirsiniz tek sıkıntısı 13 ün 2-3 sene güncelleme ömrü kalması sonra 3-4 yıl güvenlik güncellemeleri ile büyük güncelleme almadan devam eder eğer para var ise ve dynamic island gibi özellikler dikkatinizi çekiyorsa 13'e bakmanıza gerek yok

Herkes 15 yazmış ben 14 almayı düşünüyorum. Zaten bütçe çıkarsa 15 alırım da 14. hakkında düşünceleriniz nelerdir? Hocam ya da 13'ten pek bir farkı var mıdır?

Merhaba. Seçim sizin. Bütçeniz neye yetiyorsa onu alın. Kendinizi zorlamanıza gerek yok bütçe konusunda. Sonuç olarak IPhone'dan bahsediyoruz. Hangi modeli tercih ederseniz edin sizi üzmez. iPhone 14 gayet yeni ve tercih edilen bir model. 13 ile arasında çok fark yok ama 14 daha yeni olduğu için bütçen yetiyorsa onu tercih et. İyi günler.

O fiyata 16e almak daha mantıklı. Kampanyalarla falan daha ucuza getirirsiniz. Tek eksisi kamera. 13 ile 14 arasında fiyat farkına değecek bir fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı