S SwatLine Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #1 Başlıkta belirttiğim gibi telefonumu yere düşürdüm, çizik oluştu, nasıl giderebilirim? Dosya Ekleri c0b9caa6-bc91-433b-831c-9e97690e8eb9.jpeg 49,9 KB · Görüntüleme: 57 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2025
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 10 Mayıs 2025 #2 SwatLine dedi: Başlıkta belirttiğim gibi telefonumu yere düşürdüm, çizik oluştu, nasıl giderebilirim? Genişletmek için tıkla... Bunlar gitmez maalesef benim de çok canım yandı bunlardan :=)
SwatLine dedi: Başlıkta belirttiğim gibi telefonumu yere düşürdüm, çizik oluştu, nasıl giderebilirim? Genişletmek için tıkla... Bunlar gitmez maalesef benim de çok canım yandı bunlardan :=)
S SwatLine Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #3 JrWhite dedi: Bunlar gitmez maalesef benim de çok canım yandı bunlardan:=) Genişletmek için tıkla... Yapma ya zımpara filan yapsam diyorum.
JrWhite dedi: Bunlar gitmez maalesef benim de çok canım yandı bunlardan:=) Genişletmek için tıkla... Yapma ya zımpara filan yapsam diyorum.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.549 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 SwatLine dedi: Yapma ya zımpara filan yapsam diyorum. Genişletmek için tıkla... Gitmez, zaten fazla da belli olmaz diye düşünüyorum. Kılıf kullansanız daha iyi olur.
SwatLine dedi: Yapma ya zımpara filan yapsam diyorum. Genişletmek için tıkla... Gitmez, zaten fazla da belli olmaz diye düşünüyorum. Kılıf kullansanız daha iyi olur.
S SwatLine Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #5 Ünal00 dedi: Gitmez, zaten fazla da belli olmaz diye düşünüyorum. Kılıf kullansanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... En aza nasıl indirebilirim en azından biraz da olsa düzeltebilirsem iyi olur.
Ünal00 dedi: Gitmez, zaten fazla da belli olmaz diye düşünüyorum. Kılıf kullansanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... En aza nasıl indirebilirim en azından biraz da olsa düzeltebilirsem iyi olur.
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.549 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #6 SwatLine dedi: En aza nasıl indirebilirim en azından biraz da olsa düzeltebilirsem iyi olur. Genişletmek için tıkla... İndiremezsin diye düşünüyorum direk arka kapağı değiştirebilirsin ama bu çizik için değer mi orasını bilemem.
SwatLine dedi: En aza nasıl indirebilirim en azından biraz da olsa düzeltebilirsem iyi olur. Genişletmek için tıkla... İndiremezsin diye düşünüyorum direk arka kapağı değiştirebilirsin ama bu çizik için değer mi orasını bilemem.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.830 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #7 SwatLine dedi: Başlıkta belirttiğim gibi telefonumu yere düşürdüm, çizik oluştu, nasıl giderebilirim? Genişletmek için tıkla... Alüminyum gövde olduğu için düşünce boya atmaları normal görülen durumlar. Bu sebepten yapacak bir şeyiniz yok lütfen bir şeyler denemeyin daha da kötü yapma ihtimaliniz bile var. Kılıf ile kullanmanız bu gibi ihtimallerin olmasını engeller.
SwatLine dedi: Başlıkta belirttiğim gibi telefonumu yere düşürdüm, çizik oluştu, nasıl giderebilirim? Genişletmek için tıkla... Alüminyum gövde olduğu için düşünce boya atmaları normal görülen durumlar. Bu sebepten yapacak bir şeyiniz yok lütfen bir şeyler denemeyin daha da kötü yapma ihtimaliniz bile var. Kılıf ile kullanmanız bu gibi ihtimallerin olmasını engeller.
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2025 #8 Kötü haber, gitmez. Uğraşma daha kötü edersin.