iPhone 14 hızlı şarj olmuyor

recept.karaduman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Uzun süredir Ugreen 30W bir şarj cihazı ve Mcdodo'nun ekteki kablosunu kullanarak hızlı şarj ediyordum ve çok memnundum. Geçtiğimiz günlerde kablom bozuldu ve aynı kablodan tekrar sipariş verdim fakat artık telefon hızlı şarj olmuyor. Sorun ne olabilir?

Hocam adaptörünüz orijinal değilse hızlı şarj olmayabilir.

Merhaba,

Uzun süredir Ugreen 30W bir şarj cihazı ve Mcdodo'nun ekteki kablosunu kullanarak hızlı şarj ediyordum ve çok memnundum. Geçtiğimiz günlerde kablom bozuldu ve aynı kablodan tekrar sipariş verdim fakat artık telefon hızlı şarj olmuyor. Sorun ne olabilir?

Hocam öncelikle cihaz şarjda kaç watt çektiğine bakmak lazım birkaç uygulamalar var oradan kontrol edebilirsiniz. Zaten Max 18-20W çeker.

Kendi kendine düzeldi artık hızlı sarj oluyor.

Daha önce aynı adaptör ve kabloyla hızlı sarj oldugu söylediğim halde adaptör orijinal değilse hızlı sarj etmez tarzı yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim :)

Yakın zamanda sıvı temasından dolayı uyarı vermişti zamanla onun kurumasıyla düzeldiğini düşünüyorum.

Not olarak iphone 14 pro 30w kadar sarj alır ve orijinal adaptör ve kablo yerine 30w bir adaptör ve bunu destekliyen bir kablo alırsanız çok daha hızlı bir sarj performansı elde edersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı