Herkese iyi sosyaller.
Şeffaf ve çok sağlam kılıf ve ekran koruyucu arıyorum.
Bütçe sınırım yok.
Blueo diye bir marka gördüm iyi midir?
BLUEO İphone 14 / 14 Plus Original Metal Frame Siyah Kamera Lens Camı Koruyucu - Çerçeve - Fiyatı, Yorumları
BLUEO İphone 14 / 14 Plus Original Metal Frame Siyah Kamera Lens Camı Koruyucu - Çerçeve yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Merhaba. Çektiğiniz resimlerin kalitesi sizin için çok önemliyse lenslere hiçbir şey takmamanızı öneririm, bu gibi ürünler ister istemez görüntü kalitesini düşürüyor.Herkese iyi Sosyaller.
Bütçe sınırım yok.
BLUEO İphone 14 / 14 Plus Original Metal Frame Siyah Kamera Lens Camı Koruyucu - Çerçeve - Fiyatı, Yorumları
BLUEO İphone 14 / 14 Plus Original Metal Frame Siyah Kamera Lens Camı Koruyucu - Çerçeve yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aslında düşündüğünüz kadar sağlam değiller maalesef, galiba Sosyal'de de paylaşılmıştı bunun sebebi.iPhone kameraları zaten çok sağlam. Bence hiç gerek yok.
Merhaba. Çektiğiniz resimlerin kalitesi sizin için çok önemliyse lenslere hiçbir şey takmamanızı öneririm, bu gibi ürünler ister istemez görüntü kalitesini düşürüyor.
Kılıf olarak yukarıdaki beyefendi gibi Spigen öneririm, iPad kılıfını kullanıyorum ve beni mutlu ediyor.
Aslında düşündüğünüz kadar sağlam değiller maalesef, galiba Sosyal'de de paylaşılmıştı bunun sebebi.
Kameraların safir olduğunu okumuştum. Safir gayet sağlam bence. Ama gidip bıçakla ya da anahtarla vurursan kırılır da çizilir de.
Evet hocam Spingen kalitelidir.
Kılıflar;Herkese iyi Sosyaller.
Bütçe sınırım yok.
Kılıflar;
iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf, Spigen Ultra Hybrid - Spigen
iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf, Spigen Ultra Hybrid ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf, Spigen Crystal Hybrid - Spigen
iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf, Spigen Crystal Hybrid ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf, Spigen Air Skin Hybrid - Spigen
iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf, Spigen Air Skin Hybrid ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf, Spigen Core Armor - Spigen
iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf, Spigen Core Armor ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Tam Koruma - Spigen
iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Tam Koruma ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr Buff iPhone 14 Air Hybrid Kılıf
Buff iPhone 14 Air Hybrid Kılıf Türkiye Official Store | BUFF Şok Emici Teknolojisi | Kapıda Ödeme | Aynı Gün Kargo | Satın Alwww.bufflabs.com.tr Buff iPhone 14 Hybrid Corner Kılıf
Buff iPhone 14 Hybrid Corner Kılıf | Stand Özelliği | Kamera Lens Koruyucu | Türkiye Official Store | Satın Alwww.bufflabs.com.tr Buff iPhone 14 Air Bumper Rainbow Kılıf
Buff iPhone 14 Air Bumper Rainbow Kılıf | Türkiye Official Store | Metalik Kamera Çerçevesi | Satın Al | Silikon Şeffaf Kılıfwww.bufflabs.com.tr Buff iPhone 14 Slimfy Kılıf
Buff iPhone 14 Slimfy Kılıf | Türkiye Official Store | Ultra İnce | Mat Görünüm | Satın Al | Orjinal Ürünwww.bufflabs.com.tr Buff iPhone 14 New Corner Kılıf
Buff iPhone 14 New Corner Kılıf | Stand Özelliği | Kamera Lens Koruyucu | Türkiye Official Store | Satın Alwww.bufflabs.com.tr
Ekran koruyucular;
Spigen Apple iPhone 14 / 13 / 16e / 13 Pro Cam Ekran Koruyucu Glas.tR Slim HD - Spigen
Spigen Apple iPhone 14 / 13 / 16e / 13 Pro Cam Ekran Koruyucu Glas.tR Slim HD ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr Blogy iPhone 14 Flexi 5D Ekran Koruyucu
Blogy iPhone 14 Flexi 5D Ekran Koruyucu| Esnek Katmanlı Yapı | Nano Teknoloji | Türkiye Official Store | Satın Al | Aynı Gün Kargo | Orjinal Ürünwww.bufflabs.com.tr
Hepsi kaliteli kılıflar. Kalın veya ince kılıf sevmene bağlı, fiyata bağlı olarak seç.Hocam şeffaf olanların hangisi daha iyi?
Hocam bu arada şeffaf kılıflar elbet ki sararır. İsterseniz Apple marka alın yine sararır.Hocam şeffaf olanların hangisi daha iyi?