Evet. O da 20W.
Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü - MHJE3TU/A (Apple Türkiye Fiyatı
Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü - MHJE3TU/A (Apple Türkiye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Evet. O da 20W.
Hayır. Replika bir adaptör. Apple'dan alın.Bu ürünü satin aliyorum iPhone 14 Plus için attığınız linkteki ürünün aynisi değil mi?Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü - MHJE3TU/A (Apple Türkiye Fiyatı
Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü - MHJE3TU/A (Apple Türkiye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hayır. Replika bir adaptör. Apple'dan alın.
Attığınız linkte ki ürünün satıcısı Yağız Group Uluslararası Tic. İncelemelerinde replika olduğu yazıyor. Niye kendinizi riske atasınız ki ?Hepsiburada saticisindan alacağım Apple Türkiye garantili diyor emin misiniz?
Attığınız linkte ki ürünün satıcısı yağız group uluslararası tic. İncelemelerinde replika olduğu yazıyor. Niye kendinizi riske atasınız ki?
Hepsiburada'dan alabilirsiniz.Aslinda Hepsiburada saticisindan alıyorum ama yagiz group daha ucuz olduğu için otomatik olarak orasi açılıyor sizce Hepsiburada saticisindan almayayım mi AirPods Pro 2. nesil ile birlikte alacağım ve Hepsiburada'da kampanyalar olduğunu gördüm o yuzden buradan almak mantikli geldi sizce almayayım mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.