Alabiliyorsanız Pro alın hocam.Sizce aradaki farka değer mi?
İkiside alinmaz, arti olarak 15 serilerinde cok sorunlu cihaz var, aceleye gelmis bir seri. Pro serilerine yonelmenizi oneririm.Sizce aradaki farka değer mi?
İkisi de alınmaz normalde. İkinci el 14 Pro öneririm. İlla sıfır ve Türkiye cihazı istiyorsanız ikisi arasından düz 15 tabii ki çok önde. Çünkü iPhone 14 diye bir telefon yok. Apple iPhone 13'ü iki sene üretti. Yani iPhone 14, sadece fazladan 2 GB RAM ile gelen bir iPhone 13. Ya da yurt dışı sıfır 16 Pro alıp keyfinize bakın derim.
Yurt dışı alacağım arada 3700 tl fark var. Normalde 13 alacaktım fakat 13 alacağıma 14 alayım dedim şimdi 15 alayım diyorum o yüzden karar veremedim bu kadar para harcamalı mıyım diye.İkiside alinmaz, arti olarak 15 serilerinde cok sorunlu cihaz var, aceleye gelmis bir seri. Pro serilerine yonelmenizi oneririm.
Duz serilerden verdiginiz paraya bariz degmez, en azindan pro serilerinde biraz deger o yuzden pro serilerine yonelmenizi istedim, duz serilere karsi onlari ikiye katlayacak ayni fiyatta android cihazlar var.Yurt dışı alacağım arada 3700 tl fark var. Normalde 13 alacaktım fakat 13 alacağıma 14 alayım dedim şimdi 15 alayım diyorum o yüzden karar veremedim bu kadar para harcamalı mıyım diye.
Pro serileri de pahalıya geliyor telefona o kadar para harcamak istemiyorum.
Mesela hangi cihaz?Duz serilerden verdiginiz paraya bariz degmez, en azindan pro serilerinde biraz deger o yuzden pro serilerine yonelmenizi istedim, duz serilere karsi onlari ikiye katlayacak ayni fiyatta android cihazlar var.
14 pro ama ikinci el bulabilirsiniz.Mesela hangi cihaz?
Android cihaz olarak sormuştum, ikinci el telefon almayı düşünmüyorum. Pro için arada 12-13 bin tl oynuyor ve bana gereksiz geliyor bu fiyat.14 pro ama ikinci el bulabilirsiniz.
15 fiyatina s24 ultra mesela, kesinlikle ikiye katlar. iPhone kotulemiyorum yanlis anlasilmasin ama kesinlikle duz iPhone cihaza o parayi verecegime s24 ultra alirim.Android cihaz olarak sormuştum, ikinci el telefon almayı düşünmüyorum. Pro için arada 12-13 bin tl oynuyor ve bana gereksiz geliyor bu fiyat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.