Çözüldü iPhone 14 iOS 18'e geri döndürülebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba. Cihazımı iOS 26 çıktıktan sonra yenilenmiş olarak aldım. Yani otomatik iOS 26 yüklenmiş şekilde geldi ben istemiyordum normalde. iOS 26 çok sorunlu, 15 yıllık oyunda 30FPS'e sokuyor telefonu, şarjı durduğu yerde %3-4 azalıyor kamerada 60'FPS'te video çekerken takılmalar vs. oluyor. Bu telefonu sıfırlamadan ve bir yerine zarar vermeden iOS 18'e geri döndürebilir miyim?

Çözüm
Apple her yeni İOS çıktığında eski sürümlerin imzalarını kapatıyor. İmza olmadan da geri dönüş yapamazsınız. Bundan dolayı İOS 18'e geri döndüremezsiniz.

Evet hocam. Sırf kamerası için iPhone 14 seçtim yoksa S23 alacaktım. Telefondan pişman değilim yine olsa yine alırım ancak şu optimizasyon işini en kısa sürede halletmeleri gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…