Kaanlyn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #31 nwc00 dedi: Artabilir, Apple uzun zamandir zam yapmiyor. Zaten Apple'in indirim yaptigini gormedim ben, dusmez yani. Genişletmek için tıkla... Tamamdir sağ olun duruma gore bakacağım direkt 15 Plus alabilirim.
nwc00 dedi: Artabilir, Apple uzun zamandir zam yapmiyor. Zaten Apple'in indirim yaptigini gormedim ben, dusmez yani. Genişletmek için tıkla... Tamamdir sağ olun duruma gore bakacağım direkt 15 Plus alabilirim.
M Merhaba62823 Zeptopat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #32 Kaanlyn dedi: Ikisi de guzel ama buyuk ekran daha cok seviyorum ve Plus modelinin batarya omru daha uzunmus diye duydum. Sizce hangisini almalıyım ya da farkli bir model mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Yerinde olsam biraz daha para ekler 15 alirdim hem güncel hem daha fazla ozellik vb kamerasi daha iyi
Kaanlyn dedi: Ikisi de guzel ama buyuk ekran daha cok seviyorum ve Plus modelinin batarya omru daha uzunmus diye duydum. Sizce hangisini almalıyım ya da farkli bir model mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Yerinde olsam biraz daha para ekler 15 alirdim hem güncel hem daha fazla ozellik vb kamerasi daha iyi
Kaanlyn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #33 Merhaba62823 dedi: Yerinde olsam biraz daha para ekler 15 alirdim hem güncel hem daha fazla ozellik vb kamerasi daha iyi. Genişletmek için tıkla... 15 Plus almayi dusunuyorum ama o zamana kadar daha fazla para elime gecerse 15 Pro Max alacagim.
Merhaba62823 dedi: Yerinde olsam biraz daha para ekler 15 alirdim hem güncel hem daha fazla ozellik vb kamerasi daha iyi. Genişletmek için tıkla... 15 Plus almayi dusunuyorum ama o zamana kadar daha fazla para elime gecerse 15 Pro Max alacagim.