iPhone 14 mü iPhone 13 mü?

Yurt dışı iPhone şu an açılmıyor açılsa bile pasaport bulman lazım o fiyata 14 ya haşeştir ya da yurt dışıdır 34 bin liraya her tarafta iPhone 13 var tavsiyemdir geçen ayın içinde 2 tane aldık çok da menunuz yıldız ışığı ve midnight rengi var diğerleri belki Gürgençler'de vs vardır ama yok yani.

Kız arkadaşım yurt dışı cihazı olmadığını özellikle belirtti.

Bu hayatta babanıza bile güvenmeyin hocam eğer cihaz gelsin kontrol ettikten sonra parayı veririm dersin kabul ederlerse o zaman bir düşünebilirsiniz.

Çok güveniyorsan al 35.000'den başlıyor piyasası sana hayrına 15-20 k ucuzdan mı verecek öyleye koşa koşa al

konuşmamız bu dostum.

Bu hayatta babanıza bile güvenmeyin hocam eğer cihaz gelsin kontrol ettikten sonra parayı veririm dersin kabul ederlerse o zaman bir düşünebilirsiniz.
Zaten gözümle görmediğim bir cihazı almam. IMEI kaydına yine de baktırırım. Ama kız arkadaşımın yalan söyleyeceğini zannetmiyorum bana.

Anlamanın yolu basit model numarasını çekip SS atsın sonda tu yazıyorsa TR cihazdır ya da IMEI'yi e-Devlet'den sorgulatman lazım.

Anlamanın yolu basit model numarasını çekip SS atsın sonda tu yazıyorsa TR cihazdır ya da IMEI'yi e-Devlet'den sorgulatman lazım.
Zaten şu an öyle bir telefon yok ortada. Daha önce kız arkadaşımın annesi ikinci el almış IPhone 14. Bulabilirse eğer ucuza kız arkadaşım yardımcı olabileceğini söyledi. Kendisi de bakarsın istemezsen almazsın zorunda değilsin zaten dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…