iPhone 14 mü iPhone 16e mi?

Rongise

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual RTX 3060Tİ
Ryzen 5 5600
Asus Tuf Gaming B550M-E
Telefonu yenilemek için iPhone düşünüyorum ve ilk Apple cihazım olacak. Bu iki model şu anda hemen hemen aynı fiyattalar.

Benim için kamera ve uzun ömür önemli kriterler.

iPhone 16e hem Apple intelegance destekliyor, hem Type-C girişi var, hem de daha uzun süre güncelleme alır gibime geliyor (bu konuda kesin bilgisi olan biri yazarsa çok sevinirim). Ama tek kamera olması, geniş açı olmaması düşündürdü.

Sizce 16e alırsam kamerası üzer mi? Ömrü ne kadar olur?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

hocam hem kamera hem uzun vaade bu iki model seçenekleri varken zor. ikisinden uzun ömürü istiyorsanız 16e seçin cidden baya yıllar gider. kamera seni mutsuz etmez ama özellikleri az bunuda unutma!. 16e al görünüşüne seviyorsan direk düşünmeden.

16E daha iyi bir tercih olur. 0.5x ve MagSafe harici çok da bir eksisi yok. MagSafe'ye hayatım boyunca hiç ihtiyaç bile duymadım. Eksi olarak sayılmaz bile bence.

Bunların ikisi yerine 13 alabilirisiniz.

Kamerası üzmez, ömrü daha fazla olur (en kötü 6 yıl gider bence) tek kamera olması benim için ekstra bir şey değiştirmiyor. 16e almak çok daha mantıklı. Tasarımı da muazzam cihazın. MagSafe kılıf alabilirsin.

Bunların ikisi yerine 13 alabilirisiniz.
hocam çok eski bi model olmadı mı? tamam amiral gemisi ama bikaç yıla uygulama desteği kesilir gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…