iPhone 14 mü Samsung S24 mu?

Donanım kısmında S24 daha iyi.
Yazılım konusunda iOS Android'den daha iyi diyenlerin kullandıgı Android telefon j3, S3 mini falan.

S24 FE, S23, S23 Ultra kullandim; size yeter mi?

iOS Android'den daha iyi, daha akıcı hissettiriyor ve daha güzel gözüküyor. One UI 7.0 sonrasi ne olur bilemem.

Su yeni tus seyi ve kamera sekli filan gereksiz bir degisiklik olmus. 15 ile ne kadar fark var?

Çok daha performanslı daha verimli uzun kullanmak istiyorsanız yapay zeka özellikleri var, daha yüksek RAM, 16'nın kamera sensörü daha yeni, daha iyi ısı dağılımı, daha uzun yazılım desteği ve gelecek güncellemelerin major özelliklerini 15 alamayacak.
Yakın zamanda değil de ilerleyen zamanlarda aradaki farkı daha net hissedersiniz.

Almaya yakin net belirlersem bütçeyi ona gore ikisinden birisini seçeceğim ya da S24.

iPhone 14 mantıklı degil fiyatina hiç değmeyen bir telefon. iPhone 15 almanizi oneririm iPhone dusunuyorsaniz. S24 guzel telefon ve uygulama optimizasyonu ve sosyal medya konusunda gayet iyi ama cogu uygulama hala IOS'ta daha stabil.

Ayrıca tasarım değiştiği için telefonun tasarımı güncel olacak.

Yazılım konusunda iOS Android'den daha iyi diyenlerin kullandıgı Android telefon j3, S3 mini falan.

Android dünyası IPhone'u geçti doğrudur fakat yazılım konusunda hiçbir Android daha iyi değil. O aşamaya gelinmedi halen.

Isletim sistemi telefonu nasıl geciyor neye gore geciyor kime gore geciyor?

Android dünyası deyince siz işletim sistemi mi algıladınız? Android işletim sistemine sahip çoğu marka IPhone'u geçti bunun neresinde ne yanlış var? Maalesef 2025'te bile kime göre neye göreyi soruyorsak sıkıntı vardır. Gerek testlerde gerek kullanıcı deneyimlerinde misal S25 Ultra'nın 16 Pm'den iyi olduğunu siz kavrayamıyor musunuz? Yoksa halen kullanıcılarını enayi yerine koyan markayı mı savunuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…