iPhone 14 nereden alınmalı?

symadogan

Picopat
Daha fazla  
Hepsiburada sitesinden almak istiyorum iade seçeneği var diye fakat iade seçeneği beni biraz da korkutuyor. Her telefon alan iade ederse burada alınan telefonların orijinal ve sıfır olması hakkında beni şüpheye düşürdü. Bu ifade edilen telefonlar ne oluyor peki?

Ben elden almayı tercih ederdim hocam belli olmaz alıyorsunuz değerli de HepsiJet getiriyor zaten kaliteli kargo ama ne olacağını bilemeyiz.

Dostum sıfır alacaksanız bilindik mağazalardan alın en iyisidir kafanız rahat olsun ama gidip de o mağazaların sigorta gibi seçeneklerine kulak vermeyin sadece alın en iyisi olacaktır.

Ben elden almayı tercih ederdim hocam belli olmaz alıyorsunuz değerli de HepsiJet getiriyor zaten kaliteli kargo ama ne olacağını bilemeyiz.
Elden alınan ürünler bile bazen sıkıntılı olabiliyor satıcı Apple olduğu halde güvenmemek garip. Hepsiburada yı bilemem fakat Amazondan gönül rahatlığıyla alabilir.

İade olayı kutusunu hiç açmaması gerekiyor iade etmen için. Yani ben cihazı aldım, açtım beğenmedim yok öyle iade falan. Ayrıca iPhone 14 alacağın en kötü F/P cihazıdır. iPhone 13'ün sadece fazladan 2 GB RAM ile gelen hali olup 1 yıl bile fazladan güncelleme almayacak modeldir yani desteği iPhone 13 ile aynı zamanda bitecek.
2. el 14 Pro alırsan harika olur veya 2. el istemezsen sıfır düz 15 alsan nispeten yine mantıklı bir geçiş olur. Ya da yurt dışı sıfır 16 Pro, 16 Pro Max düşünebilirsin. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım.

En iyisi S24 Ultra alsın dimi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…