iPhone 14 pil sağlığı 5 ayda %99 oldu

Skyming5345

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 5 ay önce iPhone 14 satın almıştım. 5 aydır telefonu kafama göre kullandım, öyle 10-100 ve 20-100 gibi muhabbetlere dikkat etmedim. Bugün baktığımda pil sağlığım yüzde 99 olmuştu, sizce normal mi yoksa çok mu?

Normal ama dikkat edin 20 altına düşürmeyin şarjı ve 80 üstü yapmamaya özen gösterin.
Dikkat edin diyecek kadar bir şey yok önemsiz. Cihazı rahat rahat kullanabilir adam dolayısıyla bozulabilen cihazlar bu şekilde kendine limit koyması mantığa uyuyor mu? Size uyabilir tabi.

Bazı kişiler 20-80 nin yanlış 20-100 ün doğru olduğunu söylüyor hangisinin doğru olduğunu anlayamadım ben de. :))
Normalde 20-85 diyen de var bu kadar dikkat edilecek bir şey yok normal şeyler.

Merhaba, 5 ay önce iPhone 14 satın almıştım. 5 aydır telefonu kafama göre kullandım, öyle 10-100 ve 20-100 gibi muhabbetlere dikkat etmedim. Bugün baktığımda pil sağlığım yüzde 99 olmuştu, sizce normal mi yoksa çok mu?
Hiçbir şekilde dikkat edilmemiş 7 Plus çıktığı gün Kasım ayında alındı. Bu gün %78 pil sağlığı var. Çok takma deli olursun. Keyfine bak. Bu gün 14 Pro Max 9 Aralık'da alındı %98. Normal bunlar.

Normal, 20-80 muhabbetine de bence gerek yok, ara şarj yapmayın, yüzde 15'e gelmeden şarja takın yeterli. Pil sağlığı %80'in altına düşerse garantiden batarya yeniletebiliyorsunuz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı