iPhone 14 pil sagligi 97 oldu

Floppa

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyig günler gecen kasım ayinda iPhone 14 cihazina gecis yaptim bugün itibarıyla pil sagligi 97'ye dustu. Bu normal midir? Gunde ekran surem ortalama 6 saat ve şarjda telefona bakmiyorum. Gunde 1 kez de gece sarja takiyorum daha da dusmemesi icin neler yapabilirim? Simdiden teşekkürler.

Sarjını en az 10'a en fazlada 80'e çıkarırsan daha iyi olacaktır geceleri sarja takma gidip de şarj %70 de ikende koyma 30 civarlarına düşünce takabilirsin %80'ni geçirmemen daha iyi olacaktır.

Bir önlem almanıza gerek yok kullandıkça eskimesi gayet doğal orada yazanları takıntı haline getirmeye gerek yok ama illa dikkat edeceğim derseniz şarjınız 20 olduğunda takıp 80'de çıkartabilirsiniz ve cihazı şarjda kullanmamaya çalışın ekstrem bir durum olursa Apple pil değişimi sağlıyor cihazda.

Normaldir. %20-80 aralığında şarj etmeye özen gösterin. Otomatik pil optimizasyonunu açın.

Bu IPhone'ler neden böyle kısacık kullanım sürelerinde şarjları bitiyor ben hala 2018 Samsung S9 kullanıyorum ve de günü kurtarıyor.
Bilinçli eskitme. Yoksa geçen senenin aynısı olan yeni modeli nasıl satacaklar?

Bilinçli eskitme. Yoksa geçen senenin aynısı olan yeni modeli nasıl satacaklar?

Yok öyle bir şey.

Bu IPhone'ler neden böyle kısacık kullanım sürelerinde şarjları bitiyor ben hala 2018 Samsung S9 kullanıyorum ve de günü kurtarıyor.

Senin 5 dakikada yaptığın işlemi o telefon ne kadar sürede yapıyor onu düşünmek lazım. Onu geçtim kullandığın işletim sistemi kaç yaşında. Hadi onu da geçtim sen gün içinde ne yapıyorsun ve kaç dakika ekranı kullanıyosun?

Android 10 sürüm var çalıştırmadığı uygulama yok her hususda üstelikte çok seri çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…