iPhone 14 Plus almak mantıklı mı?

spidigonzalez

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün 43.449 TL'ye 14 Plus aldım. 2. nesil SE kullanıyordum. Bataryasından gerçekten artık illallah ettiğim için Plus modelini seçtim. Hem de fiyatı uygundu. 14 ile aynı fiyattı. Sonra iyice araştırdım teknik ozellik olarak neredeyse 13 ile bile hiçbir fark yoktu. Ama gerek büyük ekran gerek batarya ve güncellik olayından dolayı böyle bir tercihte bulundum. Sizce pişman olur muyum, iyi bir tercihte mi bulunmuşum emin olamadim, sizlerin fikri nelerdir? O bütçeye S23 alırdın vs gibi seyler yazmazsanız sevinirim, Android sevmiyorum.

Gayet mantıklı param olunca ben İOS geçeceğim. herkes popüler kültür diyor ama alakası yok ekosistemi çok güzel arayüzü vs. gayet güzel. İOS bence çok güzel. Hayırlı olsun!

Apple cihazlarda 2 senede bir orjinal pil değişimi yaptırırsan seni uzun bir süre götürür dostum.

Hayırlı olsun, güncel ve güzel bir cihaz. Pil konusunda top1 de kendisi 60Hz olduğundan Pro serilere bataryada fark atıyor. Pişman etmez.

Bence iPhone 14 Plus almak yerine, iPhone 13 Pro Max modeline baksaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…