iPhone 14 Plus vs iPhone 15

lord pontar

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G15 / RTX 3070Tİ / AMD Ryzen 7 6800h / 16GB DDR5 Ram
Merhaba ben uzun süredir Samsung kullanıcısıydım. Artık yeni bir telefonla IPhone'a geçmeye karar verdim. Beni uzun yıllar götürecek bir telefon arıyorum.
A101'de iPhone 14 Plus 45 bin TL, iPhone 15 ise 50 bin TL. Bu ikisi arasından hangisini tavsiye edersiniz, aralarındaki farklar 5 bin TL fazla ödemeye değer mi?

Ben de bu iki tercih arasında kalmıştım hem ekran büyüklüğü hem batarya olarak iPhone 14 Plus çok cazip geliyordu ama iPhone 15 elime aldıktan ve kullanmaya başladıktan sonra ve son gelen haberlerden sonra iPhone 15 almamın benim için çok daha iyi bir seçenek olduğuna karar verdim.

Ben asla ama asla 6.1" ekran kullanamam demiyorsaniz net 15.
Görkem hocanın yorumuna şöyle ekstra bir bilgi vereyim ben de Samsung S21 FE'den geçen biri olarak söylüyorum 6.4'' uzunluğa sahipti ve bu benim için problem olur mu diye düşünüyordum hatta iPhone 15 Plus bile düşünmüştüm ama ekstra bir özellik sağlamadığı ve fiyat farkına değmeyeceğini düşündüğüm için düz 15 almaya karar kıldım ve dediğim gibi çok memnunum.

6.1'' ekrana sahip ama gerçekten tam ideal boyutta olduğunu söyleyebilirim. Benim için hiç problem olmadı aksine daha da sevdim.

Ben asla ama asla 6.1" ekran kullanamam demiyorsaniz net 15.

Hocam ben 6.4 inç bir telefon kullanıyorum şu an. Telefonun büyüklüğü çok hoşuma gidiyor. 6.1 inç küçük gelebilir diye endişe ediyorum ama uzun ömürlülüğü tercih ederim boyutundan çok.

Ben de bu iki tercih arasında kalmıştım hem ekran büyüklüğü hem batarya olarak iPhone 14 Plus çok cazip geliyordu ama iPhone 15 elime aldıktan ve kullanmaya başladıktan sonra ve son gelen haberlerden sonra iPhone 15 almamın benim için çok daha iyi bir seçenek olduğuna karar verdim.

Görkem hocanın yorumuna şöyle ekstra bir bilgi vereyim ben de Samsung S21 FE'den geçen biri olarak söylüyorum 6.4" uzunluğa sahipti ve bu benim için problem olur mu diye düşünüyordum hatta iPhone 15 Plus bile düşünmüştüm ama ekstra bir özellik sağlamadığı ve fiyat farkına değmeyeceğini düşündüğüm için düz 15 almaya karar kıldım ve dediğim gibi çok memnunum.

6.1" ekrana sahip ama gerçekten tam ideal boyutta olduğunu söyleyebilirim. Benim için hiç problem olmadı aksine daha da sevdim.

Teşekkür ederim öneriniz için. Gelen haberler nasıl takip etmediğim için bilmiyorum?

Hocam ben 6.4 inç bir telefon kullanıyorum şu an. Telefonun büyüklüğü çok hoşuma gidiyor. 6.1 inç küçük gelebilir diye endişe ediyorum ama uzun ömürlülüğü tercih ederim boyutundan çok.

Teşekkür ederim öneriniz için. Gelen haberler nasıl takip etmediğim için bilmiyorum?
Dün gelen resmi açıklamaya göre iPhone 15 en az 5 yıl daha tam güncelleme almaya devam edecek. Dediğim gibi en az 5 yıl ve bu uzun bir süre belki daha da uzayabilir bu süre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı