iPhone 14 Plus vs iPhone 15

Zaten A70'in üstüne iPhone 8 Plus'a bile geçsen yükseltme yapmış oluyorsun, o yüzden çok da kafaya takmamak gerek
Tofaştan bmwye geciyorum evet

Ya butcem daha fazla olsa pro isterdim
 
iPhone 14 Pro kullanan birisi olarak, artık Apple'ın müşterileriyle dalga geçtiğinin düşüncesindeyim. Sürekli yenilik adı altında getirdikleri şeyler, çoktan var olması gereken temel özelliklerdir.
Arkadaşlarımda Samsung ultralar var, kamera, Zoom, özellik, yapay zeka, her şey çok daha iyi. Elimdeki 14 Pro ile öylece kala kaldım. Bu yüzden Samsung almayı tercih ederim.
Tavsiyemde Samsung al.
 

İki cihaz arasında 15 ama benim sana tavsiyem daha ucuza yurt dışı 15 Pro alman istersen kullanım şeklini anlatabilirim.
 
İki cihaz arasında 15 ama benim sana tavsiyem daha ucuza yurt dışı 15 Pro alman istersen kullanım şeklini anlatabilirim.
Türkiye gibi berbat bir ülkede , yurtdışı bile artık imkansız hale geldi. Artık kafan rahat olsun diye ya parayı döküp yurtiçi alacaksın , yada hiç almayacaksın.
 
Türkiye gibi berbat bir ülkede, yurt dışı bile artık imkansız hale geldi. Artık kafan rahat olsun diye ya parayı döküp yurt içi alacaksın, ya da hiç almayacaksın.

Yani şu anki sistemi değiştirmeseler aslında kullanılır 4+4 toplam 8 ay kullunıyorsun ama bu süre 4 ay olursa yurt dışı işi yatar kimse almaya kalkmaz bence.
 
boyut zevkine göre. bana ele sığan telefonlar daha güzel geliyor. eğer sende de öyleyse 15 al. Hem daha yeni. 14 Plus almak için tek derdinizin ekran boyutu olması lazım.
 

Amazon üzerinde S24 Ultra değişim kampanyası var bence mutlaka bir kontrol et iPhone 15 ile aynı fiyata gelebilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…