iPhone 14 Plus vs Samsung S25

912421

Attopat
Merhaba,

Elimde Amerika’dan satın aldığım iPhone 14 Plus 128 GB model bir telefon bulunuyor. Cihazı yaklaşık 40.000 TL civarında bir fiyatla elden çıkarmayı düşünüyorum. Bu satıştan elde edeceğim gelirle, bir miktar daha ekleme yaparak Samsung Galaxy S25 modeline geçmeyi planlıyorum. Sizce bu geçiş, gerek performans gerekse uzun vadeli kullanım açısından mantıklı ve yerinde bir tercih olur mu?

S25 daha iyi bir cihaz ama degmez bence hem satmakla ugrasip hemde verilerinizi aktarmakla ugrasmaya. Elinizdeki gayet kaliteli bir cihaz ve yeterli bence.

S25 daha iyi bir cihaz ama degmez bence hem satmakla ugrasip hemde verilerinizi aktarmakla ugrasmaya. Elinizdeki gayet kaliteli bir cihaz ve yeterli bence.
Veri aktarma konusunda bir problemim yok ancak cidden iPhone'un kapalı sisteminden artık kurtulmak istiyorum.

Boşa uğraşa Gerek yok kullandığın cihaz zaten yeterince iyi.
Değmez diyorsunuz, anladım.

Hem performans hem uzun vadeli kullanım için çok yerinde bir tercih olur. 14 Plus'ın 40 bin TL gibi fiyattan alıcı bulabileceğine pek inancım yok açıkcası. Hem ikinci el hem de ithalat yoluyla gelmiş bir cihaz, bu sebeple 40 bin TL gibi bir fiyata alıcı bulabilir mi bilemem.

Haklı olabilirsiniz, orası biraz daha ticaretle alakalı.

Bence mantıklı olur, hem eğer uygun bulmak isterseniz yd S25 satanı bulmak çokta zor değil, sarı sitede bile 30-35k bandında 0 yd S25 bulunur

Veri aktarma konusunda bir problemim yok ancak cidden IPhone'un kapalı sisteminden artık kurtulmak istiyorum.

İP14 Plus yeterli bir cihaz ama IOS'u sevmiyorsanız S25'e geçebilirsiniz. Android kısmında 50k ya yurt dışı çok iyi cihazlar var. Bence onları alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…