S Scoobydoo Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, 14 Plus'ta NFC özelliği yok mu? Varsa nerede çıkıyor? Denetim masasında falan yok, videolara bakıyorum insanlar yapıyor bende çıkmıyor
Merhaba arkadaşlar, 14 Plus'ta NFC özelliği yok mu? Varsa nerede çıkıyor? Denetim masasında falan yok, videolara bakıyorum insanlar yapıyor bende çıkmıyor
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.038 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Ocak 2023 #2 Ayarlar > Denetim Merkezi > NFC etiket okuyucusu'nu ekle
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 30 Ocak 2023 #3 iPhone 7 dahil olmak üzere, ondan sonra gelen tüm iPhone modellerinde NFC mevcut.
S Scoobydoo Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #4 Teru dedi: Ayarlar > Denetim Merkezi > NFC etiket okuyucusu'nu ekle Genişletmek için tıkla... Yok bende çıkmıyor demircay dedi: iPhone 7 dahil olmak üzere, ondan sonra gelen tüm iPhone modellerinde NFC mevcut. Genişletmek için tıkla... Bende çıkmıyorda bi gariplik var Dosya Ekleri 0EFCB2D4-B50B-4BCA-8C0E-02580E40E90E.jpeg 64,2 KB · Görüntüleme: 690
Teru dedi: Ayarlar > Denetim Merkezi > NFC etiket okuyucusu'nu ekle Genişletmek için tıkla... Yok bende çıkmıyor demircay dedi: iPhone 7 dahil olmak üzere, ondan sonra gelen tüm iPhone modellerinde NFC mevcut. Genişletmek için tıkla... Bende çıkmıyorda bi gariplik var
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.038 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Ocak 2023 #5 Scoobydoo dedi: Yok bende çıkmıyor Bende çıkmıyorda bi gariplik var Genişletmek için tıkla... Ama var ki? Telefon destekliyor. Bir hard reset at (bir şey silinmeyecek) ya da güncellemelerden sonra düzelir belki.
Scoobydoo dedi: Yok bende çıkmıyor Bende çıkmıyorda bi gariplik var Genişletmek için tıkla... Ama var ki? Telefon destekliyor. Bir hard reset at (bir şey silinmeyecek) ya da güncellemelerden sonra düzelir belki.
S Scoobydoo Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #6 Teru dedi: Ama var ki? Telefon destekliyor. Bir hard reset at (bir şey silinmeyecek) ya da güncellemelerden sonra düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Evet bende anlamadım biraz bekliyim en iyisi olmadı apple sorarım teşekkürler
Teru dedi: Ama var ki? Telefon destekliyor. Bir hard reset at (bir şey silinmeyecek) ya da güncellemelerden sonra düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Evet bende anlamadım biraz bekliyim en iyisi olmadı apple sorarım teşekkürler
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 31 Ocak 2023 #7 Genelde bankalara online kayıt olurken kullanılıyor. Eğer öyle bir durumunuz varsa, otomatik açılıyor haberiniz olsun. Boşuna aramayın.
Genelde bankalara online kayıt olurken kullanılıyor. Eğer öyle bir durumunuz varsa, otomatik açılıyor haberiniz olsun. Boşuna aramayın.