Daha yeni iphone 13 üne 20.000 tl verilen gördüm hepsiburada tarafından. İphone androidmiş gibi bahsediyorsunuz siz ne kullanıyorsunuz merak ettim açıkcası.
Onu alacağın fiyatada piyasadaki her oyunu çalıştıracak bir sistem alırsın hocam.Yada performansa önem veriyorsan asus rog phone 5 alırsın yani cevabım alınmaz.
Boyut olarak pro istiyorsanız bilemem ama paradan dolayı ise biraz daha ekleyip max almanızı öneririm, ben de aldım umarım gelir. (yıl 2022 ve 6 hafta kargo süresi nedir).
Dayıcım sözünüze istinaden gittim sordum 2 aylık cihazıma hemen 22.5 veren oldu. Sizin telefonlar kaçak filan sanırım. Telefoncu bu arada bireysel kişiye sormadım. Piyasadan bihabersiniz ya bari çıkında bir telefoncuya sorun. Sıfırı 28k olmuş cihaz 15'den zor alırlar diyorsunuz. Garantisi bitse hor kullanılsa belki.
yurt dışından aldım ben 14 pro italyada 1350 euro tl karşılığı 24000 tl ye denk geldi 2700 de açtırma parası total de bana maliyeti 26700 tl oldu tr de 40 bin fiyatı yaklaşık 13 bin cebime kaldı iphone 7 den geçiş yaptım
yurt dışından aldım ben 14 pro italyada 1350 euro tl karşılığı 24000 tl ye denk geldi 2700 de açtırma parası total de bana maliyeti 26700 tl oldu tr de 40 bin fiyatı yaklaşık 13 bin cebime kaldı iphone 7 den geçiş yaptım