RTX 4060'lı sistemi verip %82 batarya sağlığı olan ikinci el iPhone 14 Pro alınmaz. Batarya da yakında değişim ister. Daha temiz bir cihaz bak ya da sistemini satıp üstüne para koyarak daha iyi bir modele geçiş yap.
Bence sistemini oyun oynamak için kullanıyorsan 4060'lı bir Setup'ı vermek çok mantıklı değil. Ama bilgisayar kullanmıyorum, telefon daha cok tercih ediyorum diyorsan, 14 Pro kötü bir takas değil. Yine de %82 batarya sağlığı olan bir cihaz için sistemi komple vermek bana biraz fazla gibi geldi.
Bütçeye göre olabilir bilgisayarın maliyetine göre hesap yapın 45K'nın üstüne çıkmaya çok değmeyecektir. S25 muhabbeti açmayacağım burada çok alakasız olacaktır ancak eğer bilgisayarı güncel olarak kullanıyor performansından yararlanıyor ve oyun oynuyorsanız şahsen bilgisayarı ararsınız daha uygun yollu bir çözüme gidin derim ama eğer bilgisayardan hevesiniz geçmiş ve cihaz toz toplama evresine girdiyse yatan cihazı yatırmaktansa fiyatına göre bakılarak güzel bir değerlendirme olabilir.
82 şarj yüzdesi varsa ben almamanı tavsiye ederim benim şarj%79 su gibi bitiyor şarjı bence ya biraz bekle para biriktir 14 Pro sıfır al veya sıfır Android al bence o pil yüzdesi çok yorar.