iPhone 14 Pro çift SIM mi?

son kısmı anlamadım. normalde diye başlayan cümleni. anladıgım şu sen hakkını kullanmıyon çift telefon devam ediyosun şuan öyle mi ?

ben ikinci el 15 pro aldım. 4 ayı kalmış. son iki ay çift tel kullancam. zaten sene başı 8 ay geliyor. çift tel sıkıntı olur mu ya ? oluyor mu sende , taşıması zahmet vs. öğrenciiym bu arada.
ne bileyim keşke buna verdigim 26kya gidip yd kral xiaomi alsaydım. niye böyle durumlara girdim diye pişmanım. telefon sipariş ettim yolda şuan.

internet paylaşıyosun ya hani, sıkıntı oluyor mu uploadda uygulamalarda vs?

Valla gayet memnunum. Hızdan yana bir sorun yok ekstradan xiaomim var dediğim gibi. 8 aylık süremin şu an ilk 4 ayını kullanıyorum temmuza gelmemize rağmen. Çünkü hattı geç taktım

yani çift telefon taşımaya mecbur oldugun o 4 aydan memnunsun yani doğrumudur ? seni sıkmıyor veya üşendirmiyor çift telefon taşımak.

umarım aynısı olur. henüz deneyimim yok ama düşününce 4 ay her yere iki telefon taşıma işi sıkar gibi geldi.

diğer sorumu yanıtsız bırakmışsın: internet paylaştığın zamanlar iphonende sosyal medyada gezinirken,işlerini hallederken internet hızı sıkıntı yaratıyor mu ?

Hocam bende şu an iPhone 11 satıp yurt dışı 13 almayı düşünüyorum sizde yurt dışı sorun çıkarıyor mu bende size sorayım bari.

Hocam bende şu an iPhone 11 satıp yurt dışı 13 almayı düşünüyorum sizde yurt dışı sorun çıkarıyor mu bende size sorayım bari.
valla memnunum ya. 15 pro gibi fıstık gibi bir telefonu çok uyguna alma memnuniyeti var üzerimde. henüz benim hakkım dolmadı, yani o sim kart yuvasının hakkının bittiği 4 aylık sürece henüz girmedim. sanırım 1-2 ay var hala. ekim gibi hakkım biter. ama şimdi telefonu 1 aydır kullanıyorum, hiç dert değil. o dört ay yanımda eski telefonu taşıyacağım internet paylaşacağım sadece bu kadar. o eski telefonuma sms ve arama gelecek veya arama ben yapacaksam o telefondan yapacağım. sadece bu yani. öyle iş adamı olmadıgım için sürekli konuşacağım kimseler yok o nedenle sorun olmaz yani çift telefon taşımak. binevi wifi gibi kullanacağım. ben kendi aramalarımı hızlıca wpden ararım diye düşünüyorum.

ikinci telefon taşıma konusuda bence yük değil yani, ne ki arkadaş, alt tarafı diğer cebimde bir telefon duracak veya çantamda. hiç sorun değil yani. günümüzde aktif olarak iş telefonu ve kendi telefonu ile yani 2 telefonla dolaşan bir sürü insan var. neden sorun olsun.

kısacası yurtdışı kullanılır bence. çok uygun ( gerçek fiyatı) maalesef üllkede vergilerle çok yükseliyor. zaten her sene koskoca 8 ay sorunsuz şekilde kullanılabiliniyor. her sene 4 aycık iki telefon ile dolaşma işi hiiç sorun olmaz. yine ana telefonunu kullanıyorsun, diğer telefonu modem gibi internet paylaşımı yapıyosun bu kadar.

işin özü al kanka tavsiye ederim.

teşekürler hocam bakıyorum ilanlara ama toplama olabiliyormuş duyduğuma göre bu beni biraz korkutuyor

teşekürler hocam bakıyorum ilanlara ama toplama olabiliyormuş duyduğuma göre bu beni biraz korkutuyor
toplama oldugu belli oluyor. ayarlarda seri no kısmındaki baş harfinden anlaşılıyor.

internete iphone seri no harfleri yaz öğrenirsin bilgiyi.

sıfır cihazların kodu m ile başlar, yani sıfır alımıp ikinci el satılan. işlem görmemiş. benimki böyle mesela

Bilmedigin yerden telefon degil su bile almayacaksın.

Haklısınız hocam şu anlık vazgeçtim bende yurt dışı telefondan biraz daha birikimim olduğunda 16 Pro veya Pro Max bakacağım.

Hocam biraz araştırdım o seri noyu değiştirebildiklerini falan söylüyorlar anladığım kadarıyla deaktif cihaz almalı hiç açılmamış o yüzden yeni modeller öneriyorlar 15-16 gibi cünkü daha onun toplamasını yapamıyorlarmış bende o yüzden biraz beklemeye karar verdim.
Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

15 serisinin de toplaması çıktı hocam. Eğer toplama cihaz almaktan korkuyorsan o sene çıkan cihazı al. Örn 16 pm.

Ayrıca aklıma gelmişken sana şunu söyliyim. Ben 15 pro max kullanıyorum bayağı bayağı da memnunum. Yalnız şöyle biz 8. aya gireceğiz. Cihaz hala kapanmadı. E sim de yapmadım. Sadece fizikseli kullandım şu ana kadar ve kapanmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…