iPhone 14 Pro ısınması normal mi?

EnesAKMAN1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefon 14 Pro önümüzdeki 3-4 ay önce bu kadar ısınmıyordu daha sonra İstanbul ve cevresinde yaz sıcakları çok fazlaydı o zamanlardan sonra çok ısınmaya başladı ama artık dış sıcaklıklar normale döndü ama telefonun sıcaklığı normale dönmedi. Dış sıcaklık fazlayken hani normaldir her yer sıcak diye geçiştiriyordum. Lakin şu an telefonu elime alasım gelmiyor. Bu sıcaklık normal mi?

Hocam eğer mümkünse Evinizde cihazı kılıfsız kullanmaya özen gösterin kılıf telefonu daha fazla ısıtır

Sorunuza cevap olarak şu anda net bir şey söylemem ama normal değil aynısını ben kendi telefonumdada yaşıyorum.

Kılıfsız kullanacaksam veya böyle dert edeceksem niye bu kadar para veriyorum ki? Kullanıcı aldığı an tak çalıştır yapmak ister bu şekilde niye diken üstünde takılsın. Telefon ilk başta iyiydi. Şu İstanbul sıcaklarından sonra bi kendine gelemedi. Microchip sıkıntısı mı var acaba . Ahahahah

Bilgisayara indiriyorsunuz. İ Tunes gibi bir program. Güvenilirdir gönül rahatlığıyla cihazı bağlayabilirsiniz.
3uTools | The best all-in-one tool for iOS users Buradan indirin.
Buradan da örnek olarak video attım. Nasıl sıfırlamanız için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…