Telefon bazen ısınıyor ve elimi rahatsız ediyor. Sıcaklar mı bu kadar etki etti bilmiyorum ama önceden oyunda bile ısınmıyordu. Bu normal mi veya çözümü var mı?
iOS 18 ve 26 sürümleri sorunlu. Bu nedenle tüm iPhone modellerinde garip sıkıntılar baş göstermiş durumda. Cihazı sıfırlamak bir nebze sorununuzu çözebilir. Onun haricinde yaz sıcakları aşırı fark ediyor cihaz ısınmasına.
Buna bi çözüm yok. Son gelen güncellemelerle cihazlar çok ısınıyor. Bende 13 Pro var ama çok bi ısınma yok. Kılıf kullanırsan sıcaklık daha az rahatsız eder.
Telefon bazen ısınıyor ve elimi rahatsız ediyor. Sıcaklar mı bu kadar etki etti bilmiyorum ama önceden oyunda bile ısınmıyordu. Bu normal mi veya çözümü var mı?
Dereceyi hesaplamadım hocam, rahatsız ediyor ama. Bazen çok ısınıyor hatta. Şu an mesela VPN açık dcdeyim elimi yakacak kadar değil tabii ama elimi rahatsız ediyor.
Dereceyi hesaplamadım hocam, rahatsız ediyor ama. Bazen çok ısınıyor hatta. Şu an mesela VPN açık dcdeyim elimi yakacak kadar değil tabii ama elimi rahatsız ediyor.
Derece olmadan kesin konuşmayayim yaz kaynaklı olabilir ama bazen telefon ısıyı kasada dağıtması kaynaklı çok ısınmasa bile ele ısı verebiliyor veya bazen çok ısınsa bile farketmediğimiz olabiliyor. O yüzden derece konusunu demiştim ama dediğiniz gibi sadece yaz başladığından beri oluyorsa kafaya takılacak bir şey yoktur muhtemelen. Yinede siz fazla ısınınca soğutmaya bırakın zorlamayın, uzun vadede işlemciyi etkiliyor.