iPhone 14 Pro kılıf önerisi

menagon61

Hectopat
Daha fazla  
Selam,

iPhone 14 Pro telefonum için kılıf önerilerinizi bekliyorum. Korunaklı ve uzun vadeli olması ilk tercihim. Kamera için ek bir koruma gerekir mi bir de tecrübeli arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.

Selam,

iPhone 14 Pro telefonum için kılıf önerilerinizi bekliyorum. Korunaklı ve uzun vadeli olması ilk tercihim. Kamera için ek bir koruma gerekir mi bir de tecrübeli arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.
Gidip jelatinlerden almayın.

Kamera için koruma gerekiyor. iPhone 14 Pro Max 1 Tb cihazımızın arka kamera camı çok kolay bir şekilde ilk darbede kırıldı. Apple Care+ sahibi olduğumuzdan cihaz komple değişecek. Anlayacağınız o kamera çıkıntısı derdiyle tasasıyle geliyor. Kılıf olarakta yıllardır Spigen Diamond Shock kenarları kalın kılıf kullanırım. Geçenlerde motosiklet kazası geçirdim motosiklete bağlı telefonum 30 metre öteye uçtu tek çizik yoktu üzerinde.

Kamera için koruma gerekiyor. iPhone 14 Pro Max 1 TB cihazımızın arka kamera camı çok kolay bir şekilde ilk darbede kırıldı. Apple Care+ sahibi olduğumuzdan cihaz komple değişecek. Anlayacağınız o kamera çıkıntısı derdiyle tasasıyle geliyor. Kılıf olarak da yıllardır Spigen Diamond Shock kenarları kalın kılıf kullanırım. Geçenlerde motosiklet kazası geçirdim motosiklete bağlı telefonum 30 metre öteye uçtu tek çizik yoktu üzerinde.

Hocam öncelikle kaza için geçmiş olsun, bahsettiğiniz kılıfın kamera kısmı kapalı mı acaba, değilse siz kamera için nasıl koruma sağlıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı