iPhone 14 Pro Max 12 ay taksit ile alınabilir mi?

Kredi kartınızdan taksitli nakit avans çekebilirsiniz ya da sonradan taksitlendirme seçeneği uygunsa sonradan taksitlendirebilirsiniz. Aylık %1,36 faiz oranı olur.

Şu an 11 kullanıyorum. Kredi için 15 bin denedim ama vermediler reddetti bankam Online başvurunca. Öğrenciyim ve gereksiz gelebilir ama almakta çok kararlıyım.

Hocam kararlıymışsınız ama gerçeken çok gereksiz, zaten alma amacınız büyük ihtimalle hava atmak. Genç yaşta böyle borçlara vs. girmeyin, yapabileceğiniz tek şey para biriktirmek.

Merhaba Hepsiburada'ya falan baktım ama 3 ay vardı maksimum. 12 ay olan yer yok mu ya?

12 ay taksit ile uğraşmana gerek yok. Kredi kartından nakit avans çekip 12 taksit yapabilirsin. Cihaza gelince 14 Pro Max kalite olarak çok iyi bir cihaz. Taşıma sorun olmaz diyorsan satın alarak çok iyi bir tercih yapmış olursun.

Kredi kartınızdan taksitli nakit avans çekebilirsiniz ya da sonradan taksitlendirme seçeneği uygunsa sonradan taksitlendirebilirsiniz. Aylık %1, 36 faiz oranı olur.

Kredi kartımda şu an 5 bin TL var hiç dokunmadım bir defa bile kullanmadım fakat kredi kartımı şu an satın alma kısmında yazıp o parayı çektirdiğimde ne olacak? 12 ay bölebilecek miyim? Aylık kaç lira veririm ortalama mesela? Yapabilecek miyim biri aydınlatabilir mi? Şu an çünkü iPhone 11'i mi satsam elimde olan 25 30 bin falan olacak çünkü.

Hocam kararlıymışsınız ama gerçeken çok gereksiz, zaten alma amacınız büyük ihtimalle hava atmak. Genç yaşta böyle borçlara vs. girmeyin, yapabileceğiniz tek şey para biriktirmek.

Telefonla hava mı atılır? Hem hava atıp ne yapacağım egomu mu tatmin edeceğim yani. Dediğinize katılmıyorum. Kalitesi için alıyorum telefonu. Oo alayım da şuna buna hava atayım diye bir düşünce hiçbir zaman olmadı yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonla hava mı atılır? Hem hava atıp ne yapacağım egomu mu tatmin edeceğim yani dediğinize katılmyıorum kalitesi için alıyorum telefonu oo alayım da şuna buna hava atayım diye bir düşünce hiçbir zaman olmadı yani.

Sadece işinize gelen kısmı duymuşsunuz, yazdıklarımın geri kalanını okudunuzmu acaba? Her neyse karar sizin ben öneride bulundum.

Sadece işinize gelen kısmı duymuşsunuz, yazdıklarımın geri kalanını okudunuzmu acaba? Her neyse karar sizin ben öneride bulundum.

İşime gelen kısmı duymadım. Ayrıca okudum duymadım :) konuya gelecek olursak kişi kendinden bilir işi diyorum. Konuyu daha fazla kişiselleştirmeden ve istediğim cevabı alana kadar konumdan uzaklaşır mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı