Merhaba Hepsiburada'ya falan baktım ama 3 ay vardı maksimum. 12 ay olan yer yok mu ya?
Hocam şu anda telefonunuz ne? Bütçeniz ne tam olarak? Kredi çekip telefon almak saçma.
Şu an 11 kullanıyorum. Kredi için 15 bin denedim ama vermediler reddetti bankam Online başvurunca. Öğrenciyim ve gereksiz gelebilir ama almakta çok kararlıyım.
Merhaba Hepsiburada'ya falan baktım ama 3 ay vardı maksimum. 12 ay olan yer yok mu ya?
Kredi kartınızdan taksitli nakit avans çekebilirsiniz ya da sonradan taksitlendirme seçeneği uygunsa sonradan taksitlendirebilirsiniz. Aylık %1, 36 faiz oranı olur.
Hocam kararlıymışsınız ama gerçeken çok gereksiz, zaten alma amacınız büyük ihtimalle hava atmak. Genç yaşta böyle borçlara vs. girmeyin, yapabileceğiniz tek şey para biriktirmek.
Telefonla hava mı atılır? Hem hava atıp ne yapacağım egomu mu tatmin edeceğim yani dediğinize katılmyıorum kalitesi için alıyorum telefonu oo alayım da şuna buna hava atayım diye bir düşünce hiçbir zaman olmadı yani.
Sadece işinize gelen kısmı duymuşsunuz, yazdıklarımın geri kalanını okudunuzmu acaba? Her neyse karar sizin ben öneride bulundum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.