yungcarti Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 624 Çözümler 1 16 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar pil sağlığım %80e düştü ve bataryamı değiştirmek istiyorum. Bildiğiniz kaliteli yerler varsa öneri alabilirim.
Arkadaşlar pil sağlığım %80e düştü ve bataryamı değiştirmek istiyorum. Bildiğiniz kaliteli yerler varsa öneri alabilirim.
BoraGK Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #2 Apple destekten randevu alıp yetkili serviste değiştirebilirsin
Bnekerem Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #3 yungcarti dedi: Arkadaşlar pil sağlığım %80e düştü ve bataryamı değiştirmek istiyorum. Bildiğiniz kaliteli yerler varsa öneri alabilirim. Genişletmek için tıkla... FPPRO.
yungcarti dedi: Arkadaşlar pil sağlığım %80e düştü ve bataryamı değiştirmek istiyorum. Bildiğiniz kaliteli yerler varsa öneri alabilirim. Genişletmek için tıkla... FPPRO.
yungcarti Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 624 Çözümler 1 17 Ağustos 2025 #4 BoraGK dedi: Apple destekten randevu alıp yetkili serviste değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha pahalı oluyor.
BoraGK dedi: Apple destekten randevu alıp yetkili serviste değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha pahalı oluyor.
Lexaion Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 80 18 Ağustos 2025 #5 yungcarti dedi: Daha pahalı oluyor. Genişletmek için tıkla... Pahalı oluyor ama güvenilir sonuçta?
yungcarti Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 624 Çözümler 1 18 Ağustos 2025 #6 Lexaion dedi: Pahalı oluyor ama güvenilir sonuçta? Genişletmek için tıkla... Dostum güvenilir yerleri bilmediğimden buraya soruyorum Apple servisine vermeyi ben de biliyorum.
Lexaion dedi: Pahalı oluyor ama güvenilir sonuçta? Genişletmek için tıkla... Dostum güvenilir yerleri bilmediğimden buraya soruyorum Apple servisine vermeyi ben de biliyorum.