iPhone 14 Pro Max bel hizasından yere düştü

yagiz2828

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 14 Pro Max'ı yere düşürdüm. Arka tarafına gelecek şekilde o düşmeden beri sanki ekranda yırtılmalar oluyor ama kapta veya telefon kasasında bir problem yok. Göbek hizasından düştü ama bu takılmalar sanki iOS 16.3.1 güncellemesini yaptıktan sonra oluyordu. Pek hatırlamıyorum. Apple desteğe yazdım bu konu hakkında bir test gönderdi. Telefonunuzda herhangi bir pil veya donanım sıkıntısı yok dedi. Benchmarkta yapmıştım ve değerler gayet iyi çıktı. Yani telefon akıyor oyunlarda vb. şeylerde fakat bazen ekran yırtılıyor gibi oluyor bu yazılımsal bir olay mı yoksa telefonu düşürdüğüm için mi oldu?

Hocam değerler iyi çıktıysa endişelenmenize gerek yok. Güncellemeden sonra yapmaya başlamışta olabilir dediğiniz gibi. Düşürdüğünüz yer halı vs gibi yumuşak zemin ayrıca kılıfınız da ince kılıflardan değilse cihaza zarar verebilmiş olmasına ihtimal vermem. Çünkü cihaz çok yüksekten düşmemiş ben kafa hizasından düşürdüm bir şeyi yoktu cihazın hala akıyor maşallah.

Düşürmeyle alakası yok. O kadar yüksek değil. Aşağıda bir sağlamlık testi videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam içimi rahatlattınız. O zaman bu sorun neyden kaynaklı bir fikriniz var mı?

Teşekkürler hocam içimi rahatlattınız. O zaman bu sorun neden kaynaklı bir fikriniz var mı?

Düşmeden değilse hocam yazılımla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Sıfırlayıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Düzelmezse servise yollarsınız en kötü ancak bu aşamaya geleceğini zannetmiyorum hocam.

Tamamdır hocam teşekkürler.

ekran flexinden hemen önce bir yorumlayıcı chip vardır muhtemelen o hasar almıştır. dediğiniz soruna o sebep olur. masa hızasından düşmeye bile gidiyor malesef yeni kasa tasarımından dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…