iPhone 14 Pro Max ederi ne kadar?

Merhaba, bu soruyu daha once de sormustum ama hem pil sagligim hem de zaman gecti biraz. 14 Pro Max cihazimi satmak istesem ne kadar eder? Cihaz 256 GB, kozmetigi kusursuz ve pil sagligi 95. cihaz 15 aylik ve yurt icidir, garantisine 9 ay vardir. Kendim satsam ne kadara satarim ve telefoncular ortalama ne kadar verir?

Merhaba, bu soruyu daha once de sormustum ama hem pil sagligim hem de zaman gecti biraz. 14 Pro Max cihazimi satmak istesem ne kadar eder? Cihaz 256 GB, kozmetigi kusursuz ve pil sagligi 95. cihaz 15 aylik ve yurt icidir, garantisine 9 ay vardir. Kendim satsam ne kadara satarim ve telefoncular ortalama ne kadar verir?

Telefoncular ne kadar verir bilmem ama 2.elde 65-66civarı piyasası var diye biliyorum şu anda.

Hocam bir tık daha az 60-62 bandı diye biliyorum ben.

Hocam bende oyle biliyordum ama sanki biraz artmis gibi geldi fiyatlar, 60 bandina 86 pilde olanlari falan gordum ama bilemiyorum.

Telefoncular ne kadar verir bilmem ama 2.elde 65-66civarı piyasası var diye biliyorum şu anda.
Sizce cok ölü fiyat mi verir telefoncular, 3-5 icin ugrasmak istemiyorum cok.

Sizce cok ölü fiyat mi verir telefoncular, 3-5 icin ugrasmak istemiyorum cok.

Telefoncuya bağlı 40-50 teklif eden bile olur. Sonuçta esnafda iş kalmayınca bir bulduğundan 2-3aylık siftah yapmaya çalışıyor. Bence bir sorun yine duruma bağlı size az gelmezse uğraşmazsınız 2.elle falan.

Cok gulunc bir ikinci el piyasasi var ben hayatimda boyle bir şey gormedim, yeni model cikiyor benim cihazim degerleniyor. 😀

Ben artık şaşırmayı bıraktım kim kime ne kadar kazık satarsa o kadar kârda mantığı ile işliyor 2.el, Apple sıfır cihazlara 5bin zam geldi diye 2.elde satanlar 10bin arttırıyor🙄 gülüp geçeceğiz yapacak bir şey yok.

Anladim hocam, teşekkür ederim.

Rica ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı