Şahin56 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba nasipse iPhone 14 Pro Max alacağım aklımda ki renk beyazdı ama yanları rengi soluyormuş nasıl oluyorsa. Derin moru araştırdım onunda renk atma problemi varmış böyle bir şey mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Arkadaşlar merhaba nasipse iPhone 14 Pro Max alacağım aklımda ki renk beyazdı ama yanları rengi soluyormuş nasıl oluyorsa. Derin moru araştırdım onunda renk atma problemi varmış böyle bir şey mümkün mü?
9kag.10 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Mor rengini alın hocam ayrıca renk solmasını ilk kez sizden duydum kim söylüyorsa yalan söylüyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Gold rengi bambaşka, onu tercih edebilirsiniz.
Şahin56 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Umut Nas dedi: Gold rengi bambaşka, onu tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aralarında bir Gold'una ısınamadım hocam ya iPhone 6S alırken Gold almıştım çok da beğeniyordum ama sanki bu modelde hoş durmuyor.
Umut Nas dedi: Gold rengi bambaşka, onu tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aralarında bir Gold'una ısınamadım hocam ya iPhone 6S alırken Gold almıştım çok da beğeniyordum ama sanki bu modelde hoş durmuyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 Şahin56 dedi: Aralarında bir Gold'una ısınamadım hocam ya iPhone 6S alırken Gold almıştım çok da beğeniyordum ama sanki bu modelde hoş durmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Uzay Siyahı rengini tercih edebilirsin. 15 serisi çıkacakken 14 serisi almanızı tavsiye etmem bu arada.
Şahin56 dedi: Aralarında bir Gold'una ısınamadım hocam ya iPhone 6S alırken Gold almıştım çok da beğeniyordum ama sanki bu modelde hoş durmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Uzay Siyahı rengini tercih edebilirsin. 15 serisi çıkacakken 14 serisi almanızı tavsiye etmem bu arada.
Şahin56 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 9kag.10 dedi: Mor rengini alın hocam ayrıca renk solmasını ilk kez sizden duydum kim söylüyorsa yalan söylüyor. Genişletmek için tıkla... bir kullanıcı kılıfa renk geçtiğini söyledi ve bayağı kişide kenarlarda beyaz beneklenme olduğu söylüyor Umut Nas dedi: O zaman Uzay Siyahı rengini tercih edebilirsin. 15 serisi çıkacakken 14 serisi almanızı tavsiye etmem bu arada. Genişletmek için tıkla... hocam pro max serisi alacağım 15 pro maxta malum ekonomiden kesin 80k üstü açıklanır
9kag.10 dedi: Mor rengini alın hocam ayrıca renk solmasını ilk kez sizden duydum kim söylüyorsa yalan söylüyor. Genişletmek için tıkla... bir kullanıcı kılıfa renk geçtiğini söyledi ve bayağı kişide kenarlarda beyaz beneklenme olduğu söylüyor Umut Nas dedi: O zaman Uzay Siyahı rengini tercih edebilirsin. 15 serisi çıkacakken 14 serisi almanızı tavsiye etmem bu arada. Genişletmek için tıkla... hocam pro max serisi alacağım 15 pro maxta malum ekonomiden kesin 80k üstü açıklanır
Y ylmzcn08 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 Nisan ayından beri severek derin mor rengini kullanıyorum. Köşelerden boya atması sorununu yaşamadım daha.
Nisan ayından beri severek derin mor rengini kullanıyorum. Köşelerden boya atması sorununu yaşamadım daha.
Şahin56 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #8 ylmzcn08 dedi: Nisan ayından beri severek derin mor rengini kullanıyorum. Köşelerden boya atması sorununu yaşamadım daha. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam derin mor aldım hayırlı olur inşALLAH.
ylmzcn08 dedi: Nisan ayından beri severek derin mor rengini kullanıyorum. Köşelerden boya atması sorununu yaşamadım daha. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam derin mor aldım hayırlı olur inşALLAH.