Hayalet ekran kullanıyorum telefonumda ama ekran kalitesi bozuluyor açıkçası. Telefonun ekranı da ucuz değil. Kullanmayıp düşürürsem kırılma ihtimalinden korkuyorum. Apple ne kadar Ceramic Shield dese de kırılmaz değil. Hayalet ekran kullanmaya devam edeyim mi yoksa çıkartıp normal mi kullanayım?
Bende 14 Pro kullanıyorum ben de öyle bir hata yaptım. Ekran kalitesini düşürüyor ama taktırdığım telefoncu hayalet camda kırılmaz cam gibi demişti ondan dolayı değiştirmedim.
Hayalet ekranların nasıl kullanıldığına anlam veremiyorum. Çok kötü görünmesinin yanı sıra rahatsız edici. Kaliteyi de bozuyor. Normal, kaliteli bir koruyucu alın.
Eğer kenardan birilerinin bakmasını istemiyorsanız kullanın fakat derdiniz yoksa sıradan kaliteli bir koruyucu almanız sizin için iyi olacaktır kanımca.
Telefonumu kuzenime verip kılıfları camları falan sen al dedim oda 14 Pro Max kullanıyordu oda gitmiş hayalet ekran taktırmış yoksa normal camı tercih ederim.
Telefonumu kuzenime verip kılıfları camları falan sen al dedim oda 14 Pro Max kullanıyordu oda gitmiş hayalet ekran taktırmış yoksa normal camı tercih ederim.
Öncesi önemsiz de şuan için hayaleti kullanmaya devam edin, salı günü de bir yerden kırılmaz cam alıp taktırın, bu seçeneği hiç sormamışsınız da ondan sordum.
Parlak bir hayalet ekran alın, panele üzerinde dursa da zararı olmaz sadece görüntü netliğini etkiler (bilmiyorum bir tek bana mı fark yok gibi geliyor, bence çokta bir fark yok yani mat koruyucu takılmadığı sürece).