iPhone 14 Pro Max için ekran koruyucu önerisi

Azygos1

Hectopat
Ekran koruyucusu için MediaMarkt'ın ömür boyu kampanyasını görünce konu açmak istedim. 650 TL ödedikten sonra o cep telefonu için ömür boyu ekran koruyucusu değiştirme hakkın mevcutmuş. Kullanan arkadaşlar varsa memnun kaldılar mı MediaMarkt'ın kendi ekran koruyucusundan?
Bunu önermezseniz önerebileceğiniz ekran koruyucuları nelerdir?

iPad Pro'mda kullandığım değişim garantili MediaMarkt ekran koruyucusu pek kaliteli değildi ve kolaylıkla çiziliyordu. Ekran koruyucu yapıştırmak uğraştırıcı olduğu için değişim garantili ekran koruyucu almıştım. iPhone'unuz için ESR veya Spigen markalı ekran koruyuculara bakabilirsiniz. iPhone için genellikle Spigen ve ESR ekran koruyucularını kullanıyorum. Neredeyse hiç çizilmiyor ve iz tutmuyor.

Ben MediaMarkt'da yaptırmıştım. Gayet memnunum 190 TL vermiştim. Ömür boyu ekran koruyucu değiştirme gereksiz bence.

Yaptırdığınız ekran koruyucuyu ne kadar kullandınız, hala kullanıyor musunuz?

iPad Pro'mda kullandığım değişim garantili MediaMarkt ekran koruyucusu pek kaliteli değildi ve kolaylıkla çiziliyordu. Ekran koruyucu yapıştırmak uğraştırıcı olduğu için değişim garantili ekran koruyucu almıştım. iPhone'unuz için ESR veya Spigen markalı ekran koruyuculara bakabilirsiniz. iPhone için genellikle Spigen ve ESR ekran koruyucularını kullanıyorum. Neredeyse hiç çizilmiyor ve iz tutmuyor.
Farklı fiyatlarda Spigen marka ekran koruyucular görüyorum. Kullandığınız bir ürün var mıdır aralarında?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı