Merhaba.
1: iPhone 14 Pro Max 256 GB kullanıyorum. 16.03.2023'te aldım. Pil sağlığı %86. cihazı şarj etme rutinim standart. Neredeyse her akşam 5W Apple şarj adaptörü ile şarja takıp sabah uyanınca çıkarıyorum. Oyun vs oynamıyorum. Benim kullanımıma göre pili 1 günü çıkarıyor, hiçbir sabah %100 şarj ile başlayıp gün sonunda yetmediği olmadı. Az kullandığım günler 2 günde bir şarj ediyorum. Cihazın mevcutta herhangi bir sorunu yok. iOS 17 ve 18'i hiç deneyimlemedim. Farklı bir IPhone'da iOS 17'nin "fotoğraflar" uygulamasını gördüğümde yer değişikliklerini beğenmediğimi söyleyebilirim. iOS 18'de nasıl bilmiyorum. iOS 18'e aslında geçmek istiyorum ama telefonun her yerini şu an ezberledim ve kullanımı çok rahat hissettiriyor. Bundan önce iPhone 13 ve iPhone 6S kullanıyordum. Sizce iOS 18.3.1'e geçtiğimde pilin daha hızlı gitmesi, cihazın ısınması, menü geçişlerinde kasma hissi gibi ihtimaller doğurur muyum? Siz olsaydınız telefonu günceller miydiniz?
2) bu arada AirPods 4 ANC kullanıyorum. 2 ay önce aldım. AirPods'um şu an 7A295 versiyonda. Apple sitesine göre son versiyon 7B20 imiş. Telefon Wi-Fi'deyken ve Bluetooth'u açıkken telefona yakın bir yerde AirPods'u kapalı kapalı olarak şarja takın yazıyor. Şu an deniyorum ama umarım AirPods güncellenir. Doğru mu yapıyorum emin değilim yanlışsam düzeltebilirsiniz. AirPods ile ilgili sorum şu ki AirPods telefona bağlıyken AirPods menüsünde "iyileştirilmiş pil şarjı" ve "şarj kutusu seslerini etkinleştir" gibi menüler yok. Bu menüler telefonumun sürümü güncel değil diye mi yoksa AirPods güncel değil diye mi yok bilmiyorum. Ayrıca yine AirPods menüsünde "gürültü engelleme" başlığı altında "uyarlanabilir" seçeneği de yok. Bu menülerin gelmesi için ne yapabilirim çözüm önerilerinizi dinliyorum.
Eki Görüntüle 2441206
İyi sosyaller.