iPhone 14 Pro Max iOS 17 mantıklı mı?

Ben daha henüz geçmedim sana da geçmeni önermem, muhtemelen yazılım daha oturmamıştır problemler vardır. Diğer sürüm güncellemelerinin gelmesini bekle bence, tek seferde geçiş yaparsın. Tek tek güncellemelere geçmenin pil sağlığına zararlı olduğunu anlatmıştı bir arkadaş. Bende 16.5'deyim ondan bu yana.

Harfi harfine doğru. Ben de o yüzden iPhone 8'i 16'ya bile geçirmeden 15.5'te bekletiyorum. En güzel sürüm genelde X.5 olur zaten. Bir de iPad 8'i de 17.5 gibi yükseltmeyi düşündüm ama iPadOS 16 o kadar berbat ki 17.1 ya da 17.2'de yükseltip sonra 17.5'e atlamayı düşünüyorum.

Konu sahibine de aynı şeyi öneririm.

Son düzenleme:
Güncellemeyi yaptım. 20 dakikadır kullanıyorum. Bazen ekran Hz düşüşü oluyormuş gibi oldu. Psikolojik de olabilir tam anlayamdım. Genel olarak kullanımda bir problem gözükmüyor şu anda ki periyotlar da.

Güncellemeyi yaptım. 20 dakikadır kullanıyorum. Bazen ekran Hz düşüşü oluyormuş gibi oldu. Psikolojik de olabilir tam anlayamdım. Genel olarak kullanımda bir problem gözükmüyor şu anda ki periyotlar da.
Dostum ekranın hertz'i zaten düşüyor yaptığın işleme göre. Telefon sana çoğu zaman 120 Hz göstermiyor zaten.

Dostum ekranın Hertz'i zaten düşüyor yaptığın işleme göre. Telefon sana çoğu zaman 120 Hz göstermiyor zaten.

Evet evet biliyorum. Sürekli 120Hz değil zaten. Bir önceki sürümde daha akıcı gibi geldi bazen. Onu demek istedim. İlk kurulduğu için de olabilir. Yanlış anlaşılma olmasın.

Merhaba Phone 14 Pro Max'im var 4 günlük. Şu an iOS 16.7 de iOS 17'te güncellemek mantıklı mı sizce?

Hocam ben 14 Pro'yu 16.5'te bıraktım tavsiyem geçmemeniz yönünde ama illa geçecekseniz iOS 17.2'nin gelmesini falan bekleyin çok fazla şikayet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…