Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.780 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 7 Ekim 2024 #1 Merhaba. Elimde 14 Pro Max var hiç düşünmeden iOS 18'e güncellemiştim fakat kamera ve batarya performansının gereksiz düştüğünü vs söylüyorlar. Downgrade şansım var mı? Varsa da yedeklemelerim durur mu?
Merhaba. Elimde 14 Pro Max var hiç düşünmeden iOS 18'e güncellemiştim fakat kamera ve batarya performansının gereksiz düştüğünü vs söylüyorlar. Downgrade şansım var mı? Varsa da yedeklemelerim durur mu?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.760 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #2 Maalesef yok. Planlı eskitme de bu yüzden var Apple’ı sevindirdin. Geçmiş olsun.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #3 14 Pro Max çok da eski değil. Ben 13 ile hiç bir değişim sezemedim önce cihazı kullanın olmadı tekrar eski sürüme alırsınz.
14 Pro Max çok da eski değil. Ben 13 ile hiç bir değişim sezemedim önce cihazı kullanın olmadı tekrar eski sürüme alırsınz.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.780 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 7 Ekim 2024 #4 KİNGSEMİH dedi: Maalesef yok. Planlı eskitme de bu yüzden var Apple'ı sevindirdin. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Kamerada otomatik FPS kapalı olmasına rağmen ısrarla FPS düşüşü olan anlar falan oluyor. The Notorious dedi: 14 Pro Max çok da eski değil. Ben 13 ile hiçbir değişim sezemedim önce cihazı kullanın olmadı tekrar eski sürüme alırsınz. Genişletmek için tıkla... Yok diyor hocamız.
KİNGSEMİH dedi: Maalesef yok. Planlı eskitme de bu yüzden var Apple'ı sevindirdin. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Kamerada otomatik FPS kapalı olmasına rağmen ısrarla FPS düşüşü olan anlar falan oluyor. The Notorious dedi: 14 Pro Max çok da eski değil. Ben 13 ile hiçbir değişim sezemedim önce cihazı kullanın olmadı tekrar eski sürüme alırsınz. Genişletmek için tıkla... Yok diyor hocamız.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.760 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #5 Müco bey dedi: Kamerada otomatik FPS kapalı olmasına rağmen ısrarla FPS düşüşü olan anlar falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet olacak zaten. Ve üzgünüm ama düzelmeyecek
Müco bey dedi: Kamerada otomatik FPS kapalı olmasına rağmen ısrarla FPS düşüşü olan anlar falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet olacak zaten. Ve üzgünüm ama düzelmeyecek
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #6 Müco bey dedi: Kamerada otomatik FPS kapalı olmasına rağmen ısrarla FPS düşüşü olan anlar falan oluyor. Yok diyor hocamız. Genişletmek için tıkla... Düşürülebiliyor olması lazım hocam. Araştırın düşüyor. KİNGSEMİH dedi: Evet olacak zaten. Ve üzgünüm ama düzelmeyecek Genişletmek için tıkla... Jailbreak ile düşmüyor mu hocam?
Müco bey dedi: Kamerada otomatik FPS kapalı olmasına rağmen ısrarla FPS düşüşü olan anlar falan oluyor. Yok diyor hocamız. Genişletmek için tıkla... Düşürülebiliyor olması lazım hocam. Araştırın düşüyor. KİNGSEMİH dedi: Evet olacak zaten. Ve üzgünüm ama düzelmeyecek Genişletmek için tıkla... Jailbreak ile düşmüyor mu hocam?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.760 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #7 The Notorious dedi: Düşürülebiliyor olması lazım hocam. Araştırın düşüyor. Genişletmek için tıkla... İmzalar kapanıyor hocam. İmzalar kapandığı an imkansız. The Notorious dedi: Jailbreak ile düşmüyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle ki misal iOS17.4 kullanırken bir SHSH kaydı aldınız. İşte o zaman düşer. Ancak o kayıt yoksa imzalar kapandıysa geçmiş olsun.
The Notorious dedi: Düşürülebiliyor olması lazım hocam. Araştırın düşüyor. Genişletmek için tıkla... İmzalar kapanıyor hocam. İmzalar kapandığı an imkansız. The Notorious dedi: Jailbreak ile düşmüyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle ki misal iOS17.4 kullanırken bir SHSH kaydı aldınız. İşte o zaman düşer. Ancak o kayıt yoksa imzalar kapandıysa geçmiş olsun.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.780 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 7 Ekim 2024 #8 KİNGSEMİH dedi: Evet olacak zaten. Ve üzgünüm ama düzelmeyecek Genişletmek için tıkla... 15 Pro'ya teşvik olmaya bir sebep daha. (!)
KİNGSEMİH dedi: Evet olacak zaten. Ve üzgünüm ama düzelmeyecek Genişletmek için tıkla... 15 Pro'ya teşvik olmaya bir sebep daha. (!)
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #9 KİNGSEMİH dedi: İmzalar kapanıyor hocam. İmzalar kapandığı an imkansız. Hocam şöyle ki misal iOS17.4 kullanırken bir SHSH kaydı aldınız. İşte o zaman düşer. Ancak o kayıt yoksa imzalar kapandıysa geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, sanırsam Apple her yeni sürüm çıktığında eski sürümün imzasını kaldırıyordu.
KİNGSEMİH dedi: İmzalar kapanıyor hocam. İmzalar kapandığı an imkansız. Hocam şöyle ki misal iOS17.4 kullanırken bir SHSH kaydı aldınız. İşte o zaman düşer. Ancak o kayıt yoksa imzalar kapandıysa geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, sanırsam Apple her yeni sürüm çıktığında eski sürümün imzasını kaldırıyordu.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.760 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #10 Müco bey dedi: 15 Pro'ya teşvik olmaya bir sebep daha. (!) Genişletmek için tıkla... Öyle hocam maalesef. Bu kazığı ben çok yedim eski iPhone’larımda. Artık son iPhone’umu hiç güncellemiyorum
Müco bey dedi: 15 Pro'ya teşvik olmaya bir sebep daha. (!) Genişletmek için tıkla... Öyle hocam maalesef. Bu kazığı ben çok yedim eski iPhone’larımda. Artık son iPhone’umu hiç güncellemiyorum