iPhone 14 Pro Max iOS17'ye downgrade edilir mi?

Felaket bir şeymiş gibi herkes düşür demiş de. iOS 18'den gayet de memnunum. Apple telefon almanın olayı güncelleme değil mi zaten. Güncellemeyeceksen paranı çöpe atmanla arasında hiçbir fark yok.
Tim Cook bu yorumu ayakta alkışladı. Heyt be güncelle kim tutar seni

Felaket bir şeymiş gibi herkes düşür demiş de. iOS 18'den gayet de memnunum. Apple telefon almanın olayı güncelleme değil mi zaten. Güncellemeyeceksen paranı çöpe atmanla arasında hiçbir fark yok.

11'in pil sağlığı bir haftada %7 düştü bunun icinde aynısı olursa diye. Hem de kamerayı kullanıyorum aktif sırf FPS düşüşü olmasın diye yine düşmek isterim.

iOS 18'in ana menü özelleştirmesini aratır gibi. ama bakalım hayırlısı yarın haberdar edeceğim.

11'in pil sağlığı bir haftada %7 düştü bunun icinde aynısı olursa diye. Hem de kamerayı kullanıyorum aktif sırf FPS düşüşü olmasın diye yine düşmek isterim.

Pil sağlığı zaten sürekli olarak düşüyor. Senin orada gördüğün sadece sayıdan ibaret. Orada %100 yazması demek pil sağlığının o olduğu anlamına gelmiyor. Bu tamamen fiziksel bir olay.

İlk başlarda aratır evet.
Benim fikrim düşürmemeniz yönünde olmakla birlikte karar sizin cihaz sizin. Ben olsam düşürmezdim.

Tim cook bu yorumu ayakta alkışladı. Heyt be güncelle kim tutar seni

iPhone SE 2020 telefonumla iOS 16'dan beri beta kullanıyorum. Beta sürümlerinde hafif kararlılık problemleri dışında pek bir problem yaşamadım. Hız olarak aldığım gün gibi. iPhone 15 Pro Max'e geçtiğimde de aynı şekilde güncellemeye devam edeceğim. Apple telefonlarını alırken bir kendine bir devlete alıp bir de güncellemeyince akıllı olduğunu sanıyorsan devam et.

Dostum bu konular tamamen kişiseldir.
Kim neyi ne amaçla yaptı veya aldı bunu bilemeyiz. Ayrıca çok basit bir örnek vermek gerekirse; adam yeni denetim merkezi tasarımını beğenmemiş olabilir?

Dostum bu konular tamamen kişiseldir.
Kim neyi ne amaçla yaptı veya aldı bunu bilemeyiz. Ayrıca çok basit bir örnek vermek gerekirse; adam yeni denetim merkezi tasarımını beğenmemiş olabilir?

Benim yorumum kişisel deneyimlerine değil. Planlı eskitme ve kamera kalitesinin düşüşünden bahsediyor adam.

Benim yorumum kişisel deneyimlerine değil. Planlı eskitme ve kamera kalitesinin düşüşünden bahsediyor adam.

Geçmişteki yazışmaları okumadım fakat planlı eskitme diye bir şey var tabii ki fakat kamera kalitesi düşüşü konusunda bilgim olmamakla beraber öyle bir şey olacağını sanmıyorum.

Senin SE okunmuş üflenmiş SE sanırım. Her neyse biz senin kadar akıl edemiyoruz bazı şeyleri böyle devam edelim

Geçmişteki yazışmaları okumadım fakat planlı eskitme diye bir şey var tabii ki fakat kamera kalitesi düşüşü konusunda bilgim olmamakla beraber öyle bir şey olacağını sanmıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…