E eylul su Zeptopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ekim 2023 #11 BehzatAmirim dedi: Anakart kısa devre mi yapıyor ? Oyun oynamak, video çekmek, görüntülü konuşmak doğal olarak cihazın ısınmasına sebep olur. Isınmayan telefon yok. Genişletmek için tıkla... Ama 5 dakika konuşmakla ısınıyor bu fotograf çeksem 4,5 tane yine ısınıyor zaten video çekmiyorum arkadaşlarım korkuttu beni biraz .
BehzatAmirim dedi: Anakart kısa devre mi yapıyor ? Oyun oynamak, video çekmek, görüntülü konuşmak doğal olarak cihazın ısınmasına sebep olur. Isınmayan telefon yok. Genişletmek için tıkla... Ama 5 dakika konuşmakla ısınıyor bu fotograf çeksem 4,5 tane yine ısınıyor zaten video çekmiyorum arkadaşlarım korkuttu beni biraz .
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #12 eylul su dedi: Ama 5 dakika konuşmakla ısınıyor bu fotograf çeksem 4,5 tane yine ısınıyor zaten video çekmiyorum arkadaşlarım korkuttu beni biraz . Genişletmek için tıkla... Bu kadar korkmayın, normal kullanmaya devam edin. Bir yerden sonra takıntınız olacak yoksa.
eylul su dedi: Ama 5 dakika konuşmakla ısınıyor bu fotograf çeksem 4,5 tane yine ısınıyor zaten video çekmiyorum arkadaşlarım korkuttu beni biraz . Genişletmek için tıkla... Bu kadar korkmayın, normal kullanmaya devam edin. Bir yerden sonra takıntınız olacak yoksa.
E eylul su Zeptopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ekim 2023 #13 BehzatAmirim dedi: Bu kadar korkmayın, normal kullanmaya devam edin. Bir yerden sonra takıntınız olacak yoksa. Genişletmek için tıkla... Gerçekten paranoyak gibi telefon arkası kontrol ediyorum sürekli.
BehzatAmirim dedi: Bu kadar korkmayın, normal kullanmaya devam edin. Bir yerden sonra takıntınız olacak yoksa. Genişletmek için tıkla... Gerçekten paranoyak gibi telefon arkası kontrol ediyorum sürekli.