E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 21 Aralık 2023 #1 Orijinal deri MagSafe kılıfı satışta olmadığı için kılıf arayışına girdim. Diğer markaların MagSafe mıknatısları orijinali kadar güçlü mü bilmiyorum. İkisini de deneyip öneri yapabilecek varsa çok iyi olur. Bütçe 2000 TL'ye kadar çıkar.
Orijinal deri MagSafe kılıfı satışta olmadığı için kılıf arayışına girdim. Diğer markaların MagSafe mıknatısları orijinali kadar güçlü mü bilmiyorum. İkisini de deneyip öneri yapabilecek varsa çok iyi olur. Bütçe 2000 TL'ye kadar çıkar.
Emirhan_YILDIRIM Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #2 Premium Deri Magsafe Kılıf Siyah iP 14 Pro Max Premium Deri Magsafe Kılıf Siyah iP 14 Pro Max blueo.com.tr
Premium Deri Magsafe Kılıf Siyah iP 14 Pro Max Premium Deri Magsafe Kılıf Siyah iP 14 Pro Max blueo.com.tr
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 25 Aralık 2023 #3 Emirhan_YILDIRIM dedi: Premium Deri Magsafe Kılıf Siyah iP 14 Pro Max Premium Deri Magsafe Kılıf Siyah iP 14 Pro Max blueo.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu ürün suni deri ve bilmediğim bir marka. MagSafe'i ne kadar kaliteli biliyor musunuz?
Emirhan_YILDIRIM dedi: Premium Deri Magsafe Kılıf Siyah iP 14 Pro Max Premium Deri Magsafe Kılıf Siyah iP 14 Pro Max blueo.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu ürün suni deri ve bilmediğim bir marka. MagSafe'i ne kadar kaliteli biliyor musunuz?