E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #11 S23 Ultra fiyat avantajı ve daha üstün özelliklere sahip olduğundan dolayı daha mantıklı. Daha önce kullandığı cihaz neydi?
S23 Ultra fiyat avantajı ve daha üstün özelliklere sahip olduğundan dolayı daha mantıklı. Daha önce kullandığı cihaz neydi?
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.656 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #12 werutaasu99 dedi: Yakının sosyal medyayı ne sıklıkta kullanıyor? Ayrıca mevcut telefonu nedir? Genişletmek için tıkla... Mr.DarkTech dedi: S23 Ultra daha iyi bir cihaz ama daha önce iPhone cihaza sahipse 14 Pro Max alsın. Genişletmek için tıkla... Mevcut telefonu ne bilmiyorum sordum şu an cevabı bekliyorum. en3s19 dedi: S23 Ultra fiyat avantajı ve daha üstün özelliklere sahip olduğundan dolayı daha mantıklı. Daha önce kullandığı cihaz neydi? Genişletmek için tıkla... Sordum hocam cevap bekliyorum. iPhone 14 Pro Max almaya karar verdi yanıtlar için sağ olun. Son düzenleme: 23 Nisan 2023
werutaasu99 dedi: Yakının sosyal medyayı ne sıklıkta kullanıyor? Ayrıca mevcut telefonu nedir? Genişletmek için tıkla... Mr.DarkTech dedi: S23 Ultra daha iyi bir cihaz ama daha önce iPhone cihaza sahipse 14 Pro Max alsın. Genişletmek için tıkla... Mevcut telefonu ne bilmiyorum sordum şu an cevabı bekliyorum. en3s19 dedi: S23 Ultra fiyat avantajı ve daha üstün özelliklere sahip olduğundan dolayı daha mantıklı. Daha önce kullandığı cihaz neydi? Genişletmek için tıkla... Sordum hocam cevap bekliyorum. iPhone 14 Pro Max almaya karar verdi yanıtlar için sağ olun.
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 973 Çözümler 10 19 Eylül 2023 #13 KaanEL dedi: Hangi arayüzü seviyor ise onu alsın. 2 cihazda en üst segment zaten ve birbirinden üstün yanları var, Android mi? iOS mu? Genişletmek için tıkla... S23 ULTRA'ya ios launcheri kuran ben
KaanEL dedi: Hangi arayüzü seviyor ise onu alsın. 2 cihazda en üst segment zaten ve birbirinden üstün yanları var, Android mi? iOS mu? Genişletmek için tıkla... S23 ULTRA'ya ios launcheri kuran ben
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #14 Tuğra Akın dedi: iPhone 14 Pro Max 128 Gb Akıllı Telefon Derin Mor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da iPhone 14 Pro Max 128 Gb Akıllı Telefon Derin Mor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu ile... SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 256 GB Akıllı Telefon Phantom Black Fiyat & Özellik | MediaMarkt SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 256 GB Akıllı Telefon Phantom Black fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanan www.mediamarkt.com.tr Bu telefondan bahsediyom. Bir yakınım alacakmış. Hangisini tercih etmeli? Genişletmek için tıkla... S23 Ultra.
Tuğra Akın dedi: iPhone 14 Pro Max 128 Gb Akıllı Telefon Derin Mor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da iPhone 14 Pro Max 128 Gb Akıllı Telefon Derin Mor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu ile... SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 256 GB Akıllı Telefon Phantom Black Fiyat & Özellik | MediaMarkt SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 256 GB Akıllı Telefon Phantom Black fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanan www.mediamarkt.com.tr Bu telefondan bahsediyom. Bir yakınım alacakmış. Hangisini tercih etmeli? Genişletmek için tıkla... S23 Ultra.