K KİNGSEMİH Megapat Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.941 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #11 AR.GE dedi: Evet aldığımda %98 idi pil sağlığı Genişletmek için tıkla... 3U Tools programına telefonu bağlar mısınız? Youtube videoları var. Toplama olup olmadığını öğrenmemiz açısından.
AR.GE dedi: Evet aldığımda %98 idi pil sağlığı Genişletmek için tıkla... 3U Tools programına telefonu bağlar mısınız? Youtube videoları var. Toplama olup olmadığını öğrenmemiz açısından.
A AR.GE Kilopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #12 KİNGSEMİH dedi: 3U Tools programına telefonu bağlar mısınız? Youtube videoları var. Toplama olup olmadığını öğrenmemiz açısından. Genişletmek için tıkla... Tamamdır eve gider gitmez bağlayayım
KİNGSEMİH dedi: 3U Tools programına telefonu bağlar mısınız? Youtube videoları var. Toplama olup olmadığını öğrenmemiz açısından. Genişletmek için tıkla... Tamamdır eve gider gitmez bağlayayım
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.070 Çözümler 28 Yer Adana 28 Temmuz 2024 #13 AR.GE dedi: Merhaba, Haziran 17 de %98 pil sağlığım varken şu anda %91 oldu. Cihazım 14 Pro Max. Şarjım MC dodo. Daha %20 altında takmadım %20-%100 takılıyordum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal arkadaşında dediği gibi aparatla kandırılmış olabilir.
AR.GE dedi: Merhaba, Haziran 17 de %98 pil sağlığım varken şu anda %91 oldu. Cihazım 14 Pro Max. Şarjım MC dodo. Daha %20 altında takmadım %20-%100 takılıyordum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal arkadaşında dediği gibi aparatla kandırılmış olabilir.