iPhone 14 Pro Max şarjda ısınıyor

JustOrder

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yeni iPhone 14 Pro Max aldım ve bununla birlikte Hepsiburada'nın kendi mağazası üzerinden sattığı orijinal Anker powerport III cube 20W USB-C güç adaptörü aldım.

Cihazın şarjı %25'e düştüğünde belirttiğim şarj aleti ile şarj a taktım 17 dakikada %25'ten %50 seviyesine şarj etti bu seviye gelene kadar cihaz kademeli bir şekilde ısınmaya başladı %50 seviyesine geldiğinde telefonun arkası bataryanın oluğu alanı ateş ölçer ile ölçtüğümde 40.4 sıcaklık seviyesindeydi maksimum bu seviyeyi gördü ve %80 seviyesine gelene kadar kademeli bir şekilde sıcaklık düştü %80 seviyesinde sıcaklık 35.7 idi ve %80 şarjda telefonu şarjdan çektim. Bu arada %25'ten %80e toplam 44 dakika da şarj etti, şarjdayken sadece Wi-Fi açıktı ve cihaz ile ilgili herhangi bir işlem yapmadım.

Hızlı şarj konusunda yüksek akım çektiği için bir tık ısındığını biliyorum ancak belirtmiş olduğum durumun normal olup olmadığı hakkında siz değerli kullanıcılar ile paylaşıp deneyimleriniz hakkında bilgi almak istedim.

Şimdiden açtığım konu için değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Satın aldığım şarj cihazının linki aşağıda yer almaktadır.

[link=[URL]http://anker[/URL] PowerPort III Cube 20W USB-C Güç Adaptörü - Apple iPhone Hızlı Şarj Uyumlu - Beyaz - A2149 (Anker Türkiye Garantili) https://www.hepsiburada.com/anker-p...3NNTU6?url_src=ios-product-detail]HepsiBurada Şarj Cihazı Ürün Linki[/link]

Normal, herhangi bir sorun olmaz.

Evde PC var mı?

Orijinal Apple ürünleri harici şarj aletlerini tavsiye etmem, hızlı şarj da günlük kullanımda batarya ömrünü etkiler ve cihazın ısınmasına sebep olabilir. 40.4 derece çok problem olacak bir ısı değil insan bedeni 36 derece varsayarsak.

Bende hızlı şarj kullanıyorum ama Apple orijinal olanını, gözlemimi sizinle paylaşmak isterim. Telefonu kullandığım esnada kullandığım uygulamadan uygulamaya değişiyor. Bazı durumlarda telefonu kullanmıyorken de ısındığı oluyor kılıf, arka planda açık uygulama, yatağın üstü ya da koltuk kanepe gibi yerler çok etkiliyor.

Cihazlar normalde de o kadar ısınabilir zaten

Evde PC var mı?
Evet mevcut

Öncelikle teşekkür ederim.Test'i gerçekleştirmeden önce kılıfı çıkardım ve mdf üretimi olan bir çalışma masasısın üzerindeydi sadece wifi açıktı şarj sırasında herhangi bir işlem sağlamadım belirli aralıklarda ısıyı ölçmek için kaldırdım bilgi vermek istedim.

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle teşekkür ederim apple'ın orijinal şarj aletinin birebir aynı değerlerde olduğu için farklı bir marka tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…