iPhone 14 Pro Max verip S24 Ultra alınır mı?

www01

Yoctopat
Daha fazla  
14 Pro Max kullanıyorum, S24 Ultra dusunuyorum. Android'e alisigim ve neredeyse hiç para eklemeyecegim. Sizce mantikli mi? S24 Ultra dusunme sebebim de Apple'in fiyatlari, telefonu 2 model yukari cikarmak icin 35-40k para vermek mantiksiz geliyor. Ve arti olarak Apple'in yapay zekayi sifiri 70.000tlnin uzerinde olan telefonuma getirmemesi cok sacmaladigini dusunuyorum, islemciler uygun olmayabilir, o zaman ona gore yapacakti. Samsung son 3 modeline mi oyle bir seye getirdi direk.

Son düzenleme:
İkiside YD ise mantıklı, TR ise bence 14 Pro max'i kendin sat daha çok para eder.

Geçilmez.

Apple pahalı olabilir ama zaten pahalıya satacağın için geçilmez.

Apple pahaliya satiliyor ama yeni modeli de bir o kadar ciddi paraya cikariyor. Yani pahali satilmasinin hiçbir anlami yok artik.

Kimse ikinci el Samsung almıyor Apple ile kolayca model yükseltirsin ama Samsung elinde kalır çerez parasına verirsin telefonu.

35-40 k vermezsiniz zaten çok yazmışsınız.

Yurt içi.

Apple pahaliya satiliyor ama yeni modeli de bir o kadar ciddi paraya cikariyor. Yani pahali satilmasinin hicbir anlami yok artik.

Neden hocam?
Samsungu satmak iPhone satmak gibi hızlı ve temiz olmaz.,iPhone satarken karlı bile satabilirsin ki çoğu zaman karlı satarsın.İşlemci olarak A16 bionic çip Exynos 2400e kıyasla çok daha performanslı.Kamerasına değinmek bile istemiyorum.Bana kalırsa çoğu kulvarda eğer ekonomik durumları ortaya koymayacaksak göz kapalı 14 pro denmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…