İkinci el bakıyorum. Bu ikisi arasında gidip geliyorum. Birbirlerine göre artıları-eksileri nedir? Sizce hangisini tercih etmeliyim ve alırken nelere dikkat etmemi önerirsiniz?
Bence 15 plus daha mantıklı olur. Pil olarak çok çok daha iyi ve bir tık daha güncel bir cihaz.
Kamera ilk önceliğiniz değilse %100 ilk öncelik 15 plus.
Bence 15 Plus daha mantıklı olur. Pil olarak çok çok daha iyi ve bir tık daha güncel bir cihaz.
Kamera ilk önceliğiniz değilse %100 ilk öncelik 15 Plus.
Katılmıyorum. Düz modellerden çok şey kısıyorlar. Örnek olarak Pro modellerde son seviye USB sürümü varken düz ve Plus modellerde 2.0 kullanılıyor. Ayrıca 60 Hz artık yeterli değil.
Bence 15 plus daha mantıklı olur. Pil olarak çok çok daha iyi ve bir tık daha güncel bir cihaz.
Kamera ilk önceliğiniz değilse %100 ilk öncelik 15 plus.
Arada sadece 60 mAh bir batarya kapasitesi farklılığı var. Nasıl oluyor da pil olarak "çok çok daha iyi" oluyor ben anlamlandıramadım. Hemen hemen aynı verimliliğe sahip telefonlar zaten, pil süresi olarak arada maksimum 3-4 dakika olur.
Ekran ve kamera olarak 14 PM daha önde. Ayrıyeten işlemci testlerinde bir tık daha iyi puanlar alıyor 15 Plus'a göre. 15 Plus'ın 1 sene daha fazla güncelleme alması dışında hiç bir ekstrası yok.