iPhone 14 Pro Max vs iPhone 16

quAkimbo91

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir telefona geçmek istiyorum. Elimdeki şu an Samsung A16 ve Apple'a geçeceğim. Sizce kamera konusunda iPhone 16 mı daha iyidir yoksa 14 Pro mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
14 Pro kamera olarak kesinlikle daha iyi, zaten 14 Pro'dan 16 Pro'ya kadar bile kamerada çok bir değişiklik olmadı.
14 Pro eski görünse de hala çok premium bir cihaz.

Dxomark ne kadar sağlam site bilmem ama orda 16 tokatlamış.

2005'te hangi cihazı çıkardılar?
Ortalama 3GS düşün işte. 20 sene dediğim yıllar oldu anlamında. 3GS ile başladım,daha adam akıllı android kullandığım yok. iPhone sadece PRO serisi alınır zaten,F/P olarak Türkiye de pek bir avantajı olan telefon yok. Bu kadar para verip,düz model almak akıl işi değil.

Dxomark ne kadar sağlam site bilmem ama orda 16 tokatlamış.

2005'te hangi cihazı çıkardılar?
İlk telefon 20 yıl önce çıktı demedim ustam. Kendi hayatımda 20 yıldır deneyimim var diyorum

120 hz olayı çok farkettiriyor.

Arkadaşlar yeni bir telefona geçmek istiyorum. Elimdeki şu an Samsung A16 ve Apple'a geçeceğim. Sizce kamera konusunda iPhone 16 mı daha iyidir yoksa 14 Pro mu?

Yenilenmiş mi alacaksınız merak ettim 14 Pro Max sıfır yok tercih olarak kesinlikle 14 promax.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…