floscy Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #11 Aynı telefona sahibim ama orijinal adaptör kullanıyorum ve çok hızlı şarj ediyor. Sanırım adaptörün çakma olduğu için öyle.
Aynı telefona sahibim ama orijinal adaptör kullanıyorum ve çok hızlı şarj ediyor. Sanırım adaptörün çakma olduğu için öyle.
Coturismail Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 1.361 Çözümler 2 8 Aralık 2022 #12 Aha bunu alın. 20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz. www.apple.com
Aha bunu alın. 20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz. www.apple.com
Bre Deyyus Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #13 Coturismail dedi: Aha bunu alın. 20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz. www.apple.com Genişletmek için tıkla... Evet adaptör ile alakalıymış. Orijinalini aldım çok hızlı şarj oluyor.
Coturismail dedi: Aha bunu alın. 20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz. www.apple.com Genişletmek için tıkla... Evet adaptör ile alakalıymış. Orijinalini aldım çok hızlı şarj oluyor.
floscy Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #14 Bre Deyyus dedi: Evet adaptör ile alakalıymış. Orijinalini aldım çok hızlı şarj oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Bre Deyyus dedi: Evet adaptör ile alakalıymış. Orijinalini aldım çok hızlı şarj oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.