iPhone 14 Pro Max'e iOS 18 yuklenir mi?

Merhaba, cihazima iOS 18 ana surumu ciktiginda yuklemeli miyim? Genelde ciktiktan 1 ay sonra yukluyorum.
@Kingsemih hocam ozellikle sizi etiketlemek istedim, bilgi sahibisinizdir diye.

Hocam ben planlı eskitmeden ötürü güncellemelere karşıyım diğer konulardan da fikrimi az çok biliyorsunuzdur. Eğer 16 Pro veya S25U gibi modellere geçmeyip daha 2-3 yıl kullanırım gibi bir düşünceniz varsa ben iOS 17'de artık kalın derim. Çünkü yapay zeka bizlere gelmeyecek zaten. Bir tık daha akıllı Siri ve makyajlı denetim merkezi için kamera kaliteni bozmanın ve pil sağlığını hızlıca eskitmenin mânası yok bence.
Yani illa geçeceğim derseniz iOS 17'de performansta sıkıntı çekiyorum vs. diyorsanız o zaman sabredip 18.1 veya 18.2 gibi versiyonlara geçmek daha iyi olur.

Hocam ben planlı eskitmeden ötürü güncellemelere karşıyım diğer konulardan da fikrimi az çok biliyorsunuzdur. Eğer 16 Pro veya S25U gibi modellere geçmeyip daha 2-3 yıl kullanırım gibi bir düşünceniz varsa ben iOS 17'de artık kalın derim. Çünkü yapay zeka bizlere gelmeyecek zaten. Bir tık daha akıllı Siri ve makyajlı denetim merkezi için kamera kaliteni bozmanın ve pil sağlığını hızlıca eskitmenin mânası yok bence.
Yani illa geçeceğim derseniz iOS 17'de performansta sıkıntı çekiyorum vs. diyorsanız o zaman sabredip 18.1 veya 18.2 gibi versiyonlara geçmek daha iyi olur.
S25 Ultra dusunuyorum hocam, ama Haziran ayinda falan dusunuyorum.

S25 Ultra dusunuyorum hocam.

O zaman deneyebilirsin derim iOS 18'i. Dediğim gibi 18.1 veya 18.2 gibi sürümleri bekle derim. Zaten diğer 14PM kullanıcıları olumlu olumsuz yorum yapar ona göre geçersin. Konudan bağımsız S25U için ben pek de heyecanlı değilim bu sene. Bana Apple yapay zekası daha iyi olacak gibi geliyor. Ayrıca 16 Pro serisi de bence bu sene bu sefer bir tık daha önde olacak gibi. Farklılık olsun diye mi geçmek istiyorsunuz?

O zaman deneyebilirsin derim iOS 18'i. Dediğim gibi 18.1 veya 18.2 gibi sürümleri bekle derim. Zaten diğer 14PM kullanıcıları olumlu olumsuz yorum yapar ona göre geçersin. Konudan bağımsız S25U için ben pek de heyecanlı değilim bu sene. Bana Apple yapay zekası daha iyi olacak gibi geliyor. Ayrıca 16 Pro serisi de bence bu sene bu sefer bir tık daha önde olacak gibi. Farklılık olsun diye mi geçmek istiyorsunuz?
Hocam acikcasi bu benim ilk IOS cihazim, evet cok memnunum genel olarak cok iyi ama nedense Samsung ile arasindaki fiyat farkini etmiyor gibime geliyor ve bu son olan yapay zeka durumundan dolayi biraz tadim kacti. Apple gibi bir firmanin suan 11'e bile IOS 18 getiren bir firmanin 14 pro max'e yapay zeka getirmemesi uzdu biraz. Samsung'a donme sebebim ekran ve batarya konusunda onde olmasi ve kamera konusunda sahsi fikrim olarak daha fazla begeniyorum.

Tesekkur ederim gorusunuz icin bu arada, sanirim 18.1 surumu civarinda gececegim.

Hocam açıkçası bu benim ilk iOS cihazim, evet cok memnunum genel olarak cok iyi ama nedense Samsung ile arasindaki fiyat farkini etmiyor gibime geliyor ve bu son olan yapay zeka durumundan dolayi biraz tadim kacti. Apple gibi bir firmanin şu an 11'e bile iOS 18 getiren bir firmanin 14 Pro Max'e yapay zeka getirmemesi uzdu biraz. Samsung'a donme sebebim ekran ve batarya konusunda onde olmasi ve kamera konusunda sahsi fikrim olarak daha fazla begeniyorum.

Anladım hocam. Özellikle ekran olarak bence tartışmasız diğer Android rakipleri de dahil buna en iyisi Samsung zaten. Yapay zeka olayında Apple çok büyük kazık attı bana göre de. Bunun sebepleri olarak 8 GB RAM minimum olması deniyor ama bence biraz minareyi çalan kılıfı hazırlamış misali geldi bana.

Tesekkur ederim gorusunuz icin bu arada, sanirim 18.1 surumu civarinda gececegim.
Rica ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı