1 senedir düz iPhone 11 kullanıyordum daha bugün iPhone 14 Pro Max'e geçiş yaptım. İyi ve kötü yanları nedir öğrenmek istiyorum kullanan varsa. Bir de tahminen bunun üstü ne zaman çıkar?
Ne olur "yanlış yazdım" de bana, telefon işlemcisi 109° oluyorsa vay halimize.Telefon günlük kullanımda bile işlemcisi çok sıcak 109 dereceye kadar geliyor
Telefon günlük kullanımda bile işlemcisi çok sıcak 109 dereceye kadar geliyor eğer şarjda ise batarya şişiyor her pil şişmesi 14 Pro serisinde zaten, GPU olarak yük altında 13 Pro'dan daha verimsiz termal kapasitesi üstünde güç çekiyor ama CPU olarak 14 Pro önde kronik şarj entegresi sıkıntısı var gece takıp sabaha cihazı ölü bulanlar çok, 20W şarj çok yetersiz. Fiyatına gelmiyorum bile.
Deme bee. Ağır işlemler yapmıyorum ama ben oyundur vs. Sadece İnstagram Youtube'da felan gezineceğim. Öylede 109 derece olmaz herhalde değil mi? Olmaz de lütfenTelefon günlük kullanımda bile işlemcisi çok sıcak 109 dereceye kadar geliyor eğer şarjda ise batarya şişiyor her pil şişmesi 14 Pro serisinde zaten, GPU olarak yük altında 13 Pro'dan daha verimsiz termal kapasitesi üstünde güç çekiyor ama CPU olarak 14 Pro önde kronik şarj entegresi sıkıntısı var gece takıp sabaha cihazı ölü bulanlar çok, 20W şarj çok yetersiz. Fiyatına gelmiyorum bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.